Çengelköy de Hedef Bölgesel Amatör Lig

Çengelköy de Hedef Bölgesel Amatör Lig

Tarih 14 Kasım 2012, 12:25 YazdırBu haberi yazdır

Rahmi Kalkan hoca ile maçlarına devam eden Çengelköy spor kasım ayında yine başarılı sonuçlara imza atıyor.

Çengelköy de Hedef Bölgesel Amatör Lig
Rahmi Kalkan hoca ile maçlarına devam eden Çengelköy spor kasım ayında yine başarılı sonuçlara imza atıyor. Okmeydanı maçını Selimiye stadında yapan Çengelköy üç golle üç puanı hanesine yazdı.
Süper Amatör ligde 5.grupta maçlarını sürdüren Çengelköy Feriköy ve Küçükköy ile kıyasıya bir puan mücadelesi yapıyor. Kendi maçında aldığı puanlardan sonra hemen rakiplerin aldığı sonuçlara bakılıyor. Grup da birinci ve ikinci olan takımlar bölgesel amatör lige çıkanların belirleneceği play off maçları oynayacak.
Gelelim Selimiye stadında oynadığımız maça . Üsküdar Belediyesinin desteği sahanın suni çimi yenilenmiş ve gıcır gıcır olmuş. Soyunma odasında Rahmi Kalkan hoca oyuncularına kısa bir konuşma yaptı başkanımız ve seyircimiz tamamen arkamızda çıkın ona göre oynayın sadece galibiyet istiyorum dedi.
Tüm oyuncularımız istekliydi arka arkaya yapılan ataklar bir penaltı kazandırdı ancak gole çevrilemedi. Ardından gelen bol gol pozisyonlarından bir gol çıktı. Ardından ikinci devrede baskılı oynayan Çengelköy iki gole daha kavuştu sonuç  3-0 ve üç puan. Havanın da güzel olmasıyla oldukça uzak olan Selimiye stadında taraftarlar güzel bir futbol izleme olanağı buldu. Başkan İsmet Özay ve yönetimden pek çok isim maçı izledi maç sonrası futbolcuları kutladı. Çengelköy muhtarı Can Cumurcu ve Kuleli Muhtarı Kenen Birinci de seyirciler arasındaydı. Kasım ayı son maç Feriköyle deplasmanda grup birincisini belirleyecek maç çok önemli görünüyor.
Bu haber 652 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER