Basko Sitesinde yenilikler

Basko Sitesinde yenilikler

Tarih 01 Kasım 2012, 12:53 YazdırBu haberi yazdır

2012 de yapılan site genel kurulu sonrası sitede gerçekleşen işleri ve hizmetleri görüşmek üzere Basko sitesi başkanı Şükrü Yüksele konuk olduk aldığımız bilgileri okurlarımızla paylaşmak istedik.

Basko Sitesinde yenilikler
2012 de yapılan site genel kurulu sonrası sitede gerçekleşen işleri ve hizmetleri görüşmek üzere Basko sitesi başkanı Şükrü Yüksel’e konuk olduk aldığımız bilgileri okurlarımızla paylaşmak istedik.
Bu yılın iş programında olan ana girişin sağındaki duvarlar güçlendirildi aynı zamanda güzel bir görünüm sağlandı. Bazı yol kenarlarında araçların güvenliği amacıyla metal koruyucular yaptırıldı ve yerlerine takıldı. Yol çizgileri kalın sarı boyalarla yapılarak görünürlüğü artırılıdı. Bu sayede hem güvenlik hem de çevre güzelliği sağlandı. Basko Başkanı Şükrü yüksel le yaptığımız incelemelerde aldığımız görüntüleri okuyucularımızla paylaşarak yapılan hizmetleri sayfalarımza detaylı olarak göstermek istedik.
Yıllardır şevkle hizmetlerini izlediğimiz Basko Sitesi yönetim kurulunu ve başkanı Şükrü beyi kutluyoruz çünki siteye her uğradığımızda hizmetlerle ve yeniliklerle karşılaşıyoruz.
Bu haber 734 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER