Çengelköy Yönetim bir araya geldi

Çengelköy Yönetim bir araya geldi

Tarih 01 Kasım 2012, 10:03 YazdırBu haberi yazdır

20 Ekim günü Çengelköy Spor yönetim kurulu bir araya geldi, son gelişmeleri değerlendirdi.

Çengelköy Yönetim bir araya geldi
20 Ekim günü Çengelköy Spor yönetim kurulu bir araya geldi, son gelişmeleri değerlendirdi. Başkan İsmet Özay son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Yönetim kurulundan istifalarla boşalan iki isman yerine yönetimde bundan böyle Yahya Erdem ve Serhat Doğan görev alacaklar. Ağustos Eylül ve Ekim ayı giderleri Muhasip üye Yusuf Aydın tarafından kurula aktarıldı. Yıllık 400.000 tl lik öngörülen gider in 200.000 nin harcandığı ve bundan sonra her ay 30.000 35.000 tl daha harcanacağının tahmin edildiğini belirtti. Bugüne kadar yapılan harcamaların 175.000  tl sini başkan İsmet Özay ın karşıladığını kalan giderlerinde saha gelirlerinden ve diğer yönetim kurulu üyelerinden olduğunu belirtti.
Yönetim kurulu 7. Aralık da bir yemekli toplantı yapılmasına biletlerin 100.tl den satılmasına karar verdi. Burada gelecek misafirlere Kulübün bir otobüse ihtiyacı olduğu ve buna katkı sunmak isteyeceklerin memnuniyetle karşılanacağına karar verildi. Geceye katılımın mümkün olduğunca çok olmasının sağlanması için çalışmalara başlanmasına ve bilet basımını takiben dağıtıma geçilmesine karar verildi.
Futbol okulunun etkin hale getirilmesi içinde gereken ne varsa yapılması konusu konuşuldu ve tanıtımının yapılmasına karar verildi.
Başkan İsmet Özay hedefimiz 3. Lig de oynamaktır bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız dedi.
 
Bu haber 704 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER