Boğazın İncisi Çengelköy Fırtına gibi esiyor

Boğazın İncisi Çengelköy Fırtına gibi esiyor

Tarih 22 Ekim 2012, 12:02 YazdırBu haberi yazdır

Süper Amatör ligde maçlarına devam eden Çengelköy Spor yedi haftadır sürdürdüğü liderliğine evinde çıktığı Kocasinan maçını da 2-0 kazanarak devam etti.

Boğazın İncisi Çengelköy Fırtına gibi esiyor
Süper Amatör ligde maçlarına devam eden Çengelköy Spor yedi haftadır sürdürdüğü liderliğine evinde çıktığı Kocasinan maçını da 2-0 kazanarak devam etti.
Sekizinci maçını da kazanmasını bilen Çengelköy Spor 20 puanla grup liderliğini sürdürüyor. Gruptan birinci olarak çıkarak Bölgesel amatör lig elemelerinin en güçlü adayı olarak görülüyor.
Bu ay Beylerbeyi Stadında oynanan Kocasinan maçını izleme fırsatı bulduk. Ekim ayı içinde sözleşme imzalayarak takıma katılan İsak Sarıhan ,Emin Akbaş ve Cihan Boral takıma güç kattı. Kaptan Soner in etrafında kenetlenen oyuncularımız varını yoğunu sahaya yatıyorlar ve puanları toplamaya devam ediyorlar.
Kulüp yönetimiyle anlaşamayarak yolları ayrılan teknik sorumlu Bülent hocanın yerine Ekim ayı içerisinde tecrübeli hoca Rahmi Kalkan ile sözleşme imzalandı. Rahmi Kalkan 2001 den Beri Alibeyköy Altyapı , Alibeyköy (3. Lig) Vardar Spor Alibeyköy (2.Lig ) Beyoğlu Yeniçarşı da teknik sorumlu olarak görevler almış sporcu psikolojisini iyi bilen aynı zamanda tecrübeli bir oyuncu. Tüm Çengelköy camiası adına hoş geldiniz diyor başarılar diliyoruz kendisine.
Başkan İsmet Özay şimdiye dek kulübün tüm yükünü üstlendiği gibi maçlara geliyor izliyor maç sonrası oyuncuları soyunma odasına inerek tebrik ediyor ve takımda birlik beraberliği artıracak tüm çalışmalara imza atıyor. Çengelköylülerden tek istediği maçlara Cumartesi Pazar ayırmadan gelmeleri takımı desteklemeleri rakiplere gücümüzü göstermeleri. Ayrıca 7 Aralıkta Sefa Restoranda yapılacak yıllık yemekli toplantıya katılımın yüksek seviyede olmasını diliyor. Böylece herkesin karınca kararınca bu yıl ki başarıda payı olacak.
Kocasinan Maçına Çıkan Kadromuz;
1-Oktay Selvi
2-Soner Durmuş
 3- Azim Coşkun
4-Gökhan Eleman
5-Sezai Çakır
6-Aşkın Aytaç Mercan
7-Mustafa Bayat
8-İsak Sarıhan
9-Onur Atila
10-Halit Balcıoğlu
11-Bahattin Karaçelik
Yedekler ; Murat Başkurt, İbrahim Etem Doğan, Muurat Avcı, Ufuk Karahan, Emin Akbaş, Cihan Boral
 
Çengelköy spor da ter döken tüm sporcularımıza kazasız belasız başarılı bir sezon diliyoruz.
 
Bu haber 740 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER