Bayseçkin Ticaret 30 Yıllık Tecrübesiyle Artık Bağlarbaşında

Bayseçkin Ticaret 30 Yıllık Tecrübesiyle Artık Bağlarbaşında

Tarih 16 Ekim 2012, 14:46 YazdırBu haberi yazdır

Bayseçkin Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited şirketi 30 yıldır Vestel markasıyla sürdürdüğü mağazacılık deneyimini Beykoz ve Çengelköyden sonra Üsküdar Bağlarbaşında 3.şubesiyle sürdürecek.

Bayseçkin Ticaret 30 Yıllık Tecrübesiyle Artık Bağlarbaşı’nda
Bayseçkin Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited şirketi 30 yıldır Vestel markasıyla sürdürdüğü mağazacılık deneyimini Beykoz ve Çengelköy’den sonra Üsküdar Bağlarbaş’ında 3.şubesiyle sürdürecek.
29 Eylül Cumartesi günü açılışı yapılan Bayseçkin VESTEL SHOWROOM mağazasının açılışı çevrede yaşayan vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Vestel Anadolu yakası Müdürü Eyüp Güler ve mesai arkadaşları ile açılışın hayırlı uğurlu olmasını dileyen dost ve akrabalarda katıldılar.
Vestel şirketinin Üsküdar Bağlarbaşı çevresinde güçlü bir bayisinin olması isteği sonucu yaptığı destek ve teşvikle açılan mağazada vatandaşlar açılışa özel kampanyalı ürünlerle tanışma fırsatı buldular. Ayrıca Vestel in son yıllarda ürünlerini nasıl iyi yönde geliştirdiğini ve çeşitlendirdiğini görme fırsatı da buldular.
Şirket ortağı Güven Koca misafirleri gereği gibi karşıladı mağaza personelleri de her müşteri ile tek tek ilgilenerek ürünleri tanıtma fırsatı buldular. VESTEL Bağlarbaşı meydanında açılıyor başlığı altında yer alan kampanyada şu ürünler bulunmakta 120 ekran 3D Terranova T.V. 2.099 tl 9 Kilo kapasite A+++ Çamaşır Makinesi 899 tl 106 Ekran HD T.V 999 tl  4GB ÖnBellek LapTOP 999 tl  449 Tl Bulaşık makinesi 899 tl ye başlayan fiyatlarla Buzdolapları açılışa özel kampanyanın sadece bir kaçı.
İletişim ; İcadiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No;169 Üsküdar 
Bu haber 638 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER