Dalgıçkent 2011 Genel Kurulunu yoğun üye katılımı ile yaptı

Dalgıçkent 2011 Genel Kurulunu yoğun üye katılımı ile yaptı

Tarih 14 Mayıs 2012, 15:47 YazdırBu haberi yazdır

Başkan Selami Ülgün Açılış konuşmasında “2.B yasasının hazırlık öncesi ve yasalaşması sırasında bizleri dinleyen dikkate alan Bakanlar Kuruluna özellikle Binali Yıldırım’a milletvekilleri Nusret Bayraktar ,İdris Güllüce ,Erol Kaya CHP Grup başkanvekili Aki Hamza Çebi ye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve başkan yardımcılarına Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş...

Dalgıçkent 2011 Genel Kurulunu yoğun üye katılımı ile yaptı
Başkan Selami Ülgün Açılış konuşmasında “2.B yasasının hazırlık öncesi ve yasalaşması sırasında bizleri dinleyen dikkate alan  Bakanlar Kuruluna özellikle Binali Yıldırım’a milletvekilleri  Nusret Bayraktar ,İdris Güllüce ,Erol Kaya CHP Grup başkanvekili Aki Hamza Çebi ye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve başkan yardımcılarına Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş a ve eski başkan Zekeriya Erdim ekooperatifimiz adına teşekkür ederiz.”dedi.
13 Mayıs Pazar günü site içinde bulunan toplantı salonunda çoğunluğun sağlanmasını takiben başlayan genel kurulda divan başkanlığına Şaban Atilla ve heyeti seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasını takiben divan tutanakları imzalama yetkisini oy birliği ile aldı. Başkan Selami Ülgün yıllık faaliyet raporunu okudu Celal Barış mali tabloyu okudu denetleme kurulu ise hesapları usulüne uygun tutulduğunu tespit ederek raporunu katılımcılara okudu.
Yıllık faaliyet raporu hakkında bazı ortaklar özellikle ecrimisil olarak yatırılan bedeller konusunda sorular sordular. Yönetim adına Selami Başkan cevaplar verdi. Tapunun bedelsiz geri alınacağını hatırlattı bedel ödenseydi ödenen ecrimisillerin bu bedelden düşeceğini belirtti. Tapunun bedelsiz geri alınacağını ama çıkabilecek harçlara yönelik belli bir bedel toplanmasını ve bu bedelin sadece bu kalemde harcanması için önerge vereceklerini belirtti.
Yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile ibra edildi. Ardından yıllık aidatların 100 tl olması ve tapunun geri alınmasını takiben harçlarda ifrazda kullanmak üzere dairelerden yaklaşık 2000 tl ödeme alınması kabul edildi.
Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak genel kurulda alınan kararların hayırlı olmasını diliyor.
Bu haber 758 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER