Ak Parti Bahçelievler Danışma Meclisi Toplandı

Ak Parti Bahçelievler Danışma Meclisi Toplandı

Tarih 11 Mayıs 2012, 12:31 YazdırBu haberi yazdır

29.Mart '009 dan beri 3. yılını dolduran Ak Parti yönetimi çalışmaları ve yeni projeleri paylaşmak için mahalle meclisi düzenledi.

Ak Parti Bahçelievler Danışma Meclisi Toplandı.

7 Mayıs akşamı saat 20.30 da Ak Parti Bahçelievler mahallesi Yerel yönetim danışma meclisi toplantısı Tan derneği salonunda gerçekleşti.

29.Mart '009 dan beri 3. yılını dolduran Ak Parti yönetimi çalışmaları ve yeni projeleri paylaşmak için mahalle meclisi düzenledi.
 
Mahalleden yoğun bir şekilde vatandaşların katıldığı toplantıda konuşmacılar Ak Parti Üsküdar İlçe başkanı Sinan Aktaş ve belediye başkanı Mustafa Kara idi. Ancak toplantıya Belediye başkan yardımcılarından Hasan Ekmen ,Ali Rıza Şenbabaoğlu ,Sami Er ve Şadan Özkaya Belediye meclis başkanı Mustafa Demiral ,Grup başkanı Osman Aydın İmar komisyon başkanı Abdullah Ayaz Ak Parti Başan yardımcısı Gürsel Aycibin ve ilçe yöneticileri katıldılar.

Mahalle başkanları katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözü başkan Sinan Aktaş verdiler. “ Yıllardır kangren haline gelmiş 2-B sorunu çözüldü. Eskiden tapusu olanlar bedelsiz arsalarını alacaklar diğerleri ise bedel ödeyerek tapularını geri alacaklar.Yakında rayiç bedellerde belli olacak. Önce tapularınızı alın alım işlerini yapın ondan sonra da gelen sorunları hep beraber çözeceğiz. Her zaman mahallemizin yanında olacağız” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Talimane caddesi aydınlatması ve düzenlenmesi yapıldı . Büyüşehir belediyesine talebimizi ilettik eğer yapmazlarsa Bosna Bulvarını da önümüzde ki yıl aynı o şekilde yapacağız. Bahçelievler mahallesine parklar ekledik. Su sporları merkezi hemen yanı başınıza yapılıyor. Belki seneye yapılacak toplantımızı orada yapabileceğiz. Şimdiden hayırlı olsun. 2-B sorunu çözüldü yakında tapularınıza kavuşacaksınız. Üsküdar da malmüdürlüğü masasına bizde elemanlarımızı yerleştireceğiz ve size başvurunuzda yardımcı olacaklar. Mülkiyet sorunları hallolduktan sonra Boğaziçi imar ne kadar izin verirse imarı kullanabileceksiniz. Ancak biz yüzde 15 olan imar iznini 25 e kadar çıkarttırmak için uğraşı veriyoruz. Ve boğazı hiç görmeyen yerlerin bile sınırlama yaşadığını biliyoruz bunu çözmek ve etkilenme sınırını düzenlemek için meclisde uğraş veriyoruz.” Dedi.

Ardından eksik kalan konularda dinleyiciler sorular sormaya başladılar. Özellikle rayiç bedellerin ne kadar olacağını sordular. CHP Bahçelievler mahalle başkanı Nurettin Ay çıkan 2-b kanunundan dolayı teşekkürlerini iletti. Ak partinin bundan sonra yapacakları her şeyi destekleyeceğini söyledi.

[email protected] www.cengelkoygazetesi.net
Bu haber 846 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER