İSMET ÖZAY’A TEŞEKKÜRLER...

İSMET ÖZAY’A TEŞEKKÜRLER...

Tarih 08 Ağustos 2021, 11:30 YazdırBu haberi yazdır

İsmet Özay Kulüp Başkanlığını bırakıyor...

İSMET ÖZAY’A TEŞEKKÜRLER...

 

 

Atlas Maden Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay ile Kuleli tesislerimizde bundan 10 yıl önce tanıştık fotoğraflar aldık ve o yönetimini kurup Süper Amatörde güçlü bir takım kurup hemen o sene Bölgesel Amatör Lige çıktık.

 

Bende o yıllar basın görevimden dolayı her kurulan yönetimin listesinde idim doğal olarak. İsmet Özay yeni yönetimini oluştururken bana da teklif edilen görevi kabul ettim ve üç sene öncesine kadar 13 yıl Çengelköyspor gibi bölgemizin köklü ve sevilen kulübünde yöneticilik yaptım. Erok spor maçı günü istifaya karar verdim ve ilerleyen zamanda istifa ettim.

Ama kulübümüzü her zaman ve her şartta desteklemeye devam ettim.

 

Gelelim İsmet Özay Başkana siz hiç başkanın kulüpten gelen gücünü sağda solda kullandığını duydunuz mu yada belediyelere işletmelere gidip bana ihale verin iş verin dediğini duydunuz mu ?

 

Hayır duyamazsınız o ilk günden beri kulübe işletmesinden kazandığı paraları aktardığı gibi hiç beklentisi olmadı. O yüzden benim gözümde temiz bir insandır varlığını spora harcayan birisidir.

 

Tüm sorumluluk bana aittir diyerek 3.ligden amatöre düşme sorumluluğunu da üstlenmiştir Çengelköyspor u saygın bir noktaya yükseltmiş ve ciddi emek ve para harcamıştır.

Bu futbol ve futbolcu piyasası malum her şey para ile olmuyor biraz şans ve çevresel destek te gerekli.

 

Aslında bu yıl hiç görmediğimiz maddi desteği sağlayan takımımız düşmekten kurtulamadı bunu da irdelemek lazım oyuncu transfer kararlarından mı oldu sakatlıkların katkısı ne kadar oldu. 2.devre gelen oyuncular birer birer iyidiler ama takım oluşturamadılar bir türlü. Hep iyi mücadele ettiler ama bir türlü 3 puanı kapıp hanemize yazdıramadılar.

 

Şunu da unutmayalım Beylerbeyi stadının imalatı çok gecikti iç saha maçlarımızın 11 tanesini en yakını Ümraniye de olmak üzere Sultanbeyli gibi Karagümrük gibi dış sahalar da oynamak zorunda kaldık. Bu iç saha konusunun çözümlenmesinin uzaması en önemli nedenlerden birisi olarak karşımızda duruyor.

 

Evvelki sene pandemiden dolayı 4.sırada bulunan takımımız İsmet Özay ın üst seviye girişimleri ile 3. Lige çıkabilmiş idi. Onun atakları olmasa idi zaten BAL da kalacak idik.

 

 

Neyse konumuz İsmet Özay Başkan kendisine kulübe yaptığı tüm katkılardan ötürü okuyucularımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

Şimdilerde duyuyorum artık bu görevi layıki ile yapacak Çengelköyspor a gönül vermiş isimlerle görüşüyor ve artık bu görevi bırakacak.

 

Başkan İsmet Özay ın sosyal medyasından yaptığı son açıklama aşağıdaki gibidir.

 

 

 

Tüm sorumluluk bana ait.

 

10 yıl önce göreve geldiğim günden beri tüm iyi niyetim ve imkanlarım İle Çengelköyspor markamızı daha ileriye taşımaya çalıştım. Geldiğim zaman süper amatör seviyesinden alıp 26 yıl sonra profesyonel liglere getirdim. Tüm emeklerim ile fark yarattığıma inanıyorum.

Bizi ve bu seviyeleri takip eden herkes 10 yılda neler yaşadığımızı ne şartlarda görev yaptığımı çok iyi bilmektedir.

Semtimizde herkes elinden geldiğince gücü nispetinde bana destek olup yardımcı olmaya çalıştı. Her camiada olduğu gibi çekemeyenler hazımsızlık yapıp gaz sancısı çeken 3-5 kişi dışında hiç kimseye kırgın ve kızgın değilim. Bu sancılı arkadaşların delikanlı olup karşıma gelip bu görevi benden daha iyi yapacaklarını söylemelerini, göreve talip olmalarını bekliyorum.

Maddi ve manevi destek veren tüm dostlarımızdan ve her şartta yanımda olan yönetici arkadaşlarımdan kulüpte görev alan kardeşlerimden hocalarımdan çalışanlarımızdan Allah razı olsun.

Son olarak bir şu açıklamayı da yapmak istiyorum. 26 yıl sonra Profesyonel olup başarısız olmanın tüm sorumluluğu bana aittir. Bu sene bir futbol takımının başına gelebilecek kötü ne var ise onları yaşadık. Bunları kulübümüzü takip eden herkes çok iyi biliyor. En iyi Çengelköy’lüden daha iyi Çengelköylüyüm. Görevi daha iyi yapacak olan varsa gelir konuşuruz.

 

Dibi çok gördük ama zirveye daha çok var.

 

Saygılarımla.

 

Bu haber 449 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER