
Çengelköy'de darbeci asker ve polis arasında çatışma
Tüm Ülkeyi kana bulamak isteyen darbe girişimcileri Çengelköy’ü de kana bulamak istedi.
Çengelköy'de darbeci asker ve polis arasında çatışma
Tüm Ülkeyi kana bulamak isteyen darbe girişimcileri Çengelköy’ü de kana bulamak istedi.
15.Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece Çengelköy Karakolu'na müdahale etmek isteyen darbeci askerlere polis karşılık verdi.
Darbe girişiminde bulunan bir grup asker İstanbul'da Çengelköy Karakolu'na da müdahale etmek isteyince çatışma çıktı. Bölgede patlama sesleri duyulurken askerlerin polislere telim olun çağrısı yaptı vatandaşladan da ölü ve yaralılar oldu. Çengelköy mahalle muhtarı Can Cumurcu yaralandı tedavisi hastanede sürüyor. Ameliyat oldu durumu iyi.
Ancak pek çok ölüm de var. Aldığımız bilgilere göre Ayşe Aykaç, Osman Yılmaz, Onur Ayanoğlu Mehmet Yılmaz Burak Cantürk Çengeköy de rahmetli olanlar.
Ele geçirilmek istenen Çengelköy Polis Merkezi polis ekiplerinin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı.
Ele geçirilmek istenen Çengelköy Polis Merkezi polis ekiplerinin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı.
Bir grup asker tarafından gece saatlerinde ele geçirilmek istenen noktalardan biri olan Çengelköy Polis Merkezi polisin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı. Öte yandan Kuleli Askeri Lisesi'nin çevresini saran polis ekipleri içeride bulunan bazı öğrencileri binadan tahliye etti. İçeride sadece rütbeli askerlerin bulunduğu öğrenildi.
Kuleli Askeri Lisesi'nin önüne gelen öğrenci velisi Selim Akkuş, "Çocuğumla telefonla görüştüm. Çocukların normalde Cuma günü evlerine gitmeleri gerekiyordu. Ancak tatbikat var diyerek çocukları çıkarmamışlar. Gece 3 saat civarında olayın boyutunun farklı olduğunu anlamışlar. Söylediklerine göre şuan içeride bulunan komutanlar ayrılmış. Sadece öğrenciler varmış" dedi.
Selim Akkuş'un konuşması sırasında çevrede bulunan bazı vatandaşlara şahsa tepki gösterdi.
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.
ADALETLİ EMEKLİ MAAŞI İÇİN İNTİBAK GEREKLİ

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, emeklilerin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini içeren ve bu talepleri sıraladığı bir basın açıklamasını 15 Ocak günü yaptı.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BASINLA BULUŞTU

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçenin tarihi mekanlarından Valide Sultan Kasrı'nda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ BASINLA BULUŞTU

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve yönetim kurulu arkadaşları ile Belediye Meclisinden üyeler 10 Ocak günü Kandilli Nevmekan da çalışan gazeteciler gününü kutlamak için gazetecilerle buluştu.
MEDİVİA HASTANE YÖNETİMİ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

10. Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Program’da basın mensupları Çengelköy ve çevresinde bulunan tek özel hastane olan MEDİVİA yönetimi ile bir araya geldi.




