
Çengelköy'de darbeci asker ve polis arasında çatışma
Tüm Ülkeyi kana bulamak isteyen darbe girişimcileri Çengelköy’ü de kana bulamak istedi.
Çengelköy'de darbeci asker ve polis arasında çatışma
Tüm Ülkeyi kana bulamak isteyen darbe girişimcileri Çengelköy’ü de kana bulamak istedi.
15.Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece Çengelköy Karakolu'na müdahale etmek isteyen darbeci askerlere polis karşılık verdi.
Darbe girişiminde bulunan bir grup asker İstanbul'da Çengelköy Karakolu'na da müdahale etmek isteyince çatışma çıktı. Bölgede patlama sesleri duyulurken askerlerin polislere telim olun çağrısı yaptı vatandaşladan da ölü ve yaralılar oldu. Çengelköy mahalle muhtarı Can Cumurcu yaralandı tedavisi hastanede sürüyor. Ameliyat oldu durumu iyi.
Ancak pek çok ölüm de var. Aldığımız bilgilere göre Ayşe Aykaç, Osman Yılmaz, Onur Ayanoğlu Mehmet Yılmaz Burak Cantürk Çengeköy de rahmetli olanlar.
Ele geçirilmek istenen Çengelköy Polis Merkezi polis ekiplerinin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı.
Ele geçirilmek istenen Çengelköy Polis Merkezi polis ekiplerinin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı.
Bir grup asker tarafından gece saatlerinde ele geçirilmek istenen noktalardan biri olan Çengelköy Polis Merkezi polisin çabalarıyla teslim edilmezken, bir grup asker gözaltına alındı. Öte yandan Kuleli Askeri Lisesi'nin çevresini saran polis ekipleri içeride bulunan bazı öğrencileri binadan tahliye etti. İçeride sadece rütbeli askerlerin bulunduğu öğrenildi.
Kuleli Askeri Lisesi'nin önüne gelen öğrenci velisi Selim Akkuş, "Çocuğumla telefonla görüştüm. Çocukların normalde Cuma günü evlerine gitmeleri gerekiyordu. Ancak tatbikat var diyerek çocukları çıkarmamışlar. Gece 3 saat civarında olayın boyutunun farklı olduğunu anlamışlar. Söylediklerine göre şuan içeride bulunan komutanlar ayrılmış. Sadece öğrenciler varmış" dedi.
Selim Akkuş'un konuşması sırasında çevrede bulunan bazı vatandaşlara şahsa tepki gösterdi.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı
Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.




