Üsküdar Tükoder iftarda buluştu

Üsküdar Tükoder iftarda buluştu

Tarih 15 Haziran 2016, 23:38 YazdırBu haberi yazdır

15 Haziran akşamı Üsküdar Tükoder üyeleri Teras kafe de iftar yemeğinde bir araya geldi. Üsküdar Tüketicileri koruma derneği Başkanı Onur Cingil ve yönetim kurulu arkadaşlarının düzenlediği etkinlikte yoğun katılım gözlemledik.

Üsküdar Tükoder iftarda buluştu

15 Haziran akşamı Üsküdar Tükoder üyeleri Teras kafe de  iftar yemeğinde bir araya geldi. Üsküdar Tüketicileri koruma derneği Başkanı Onur Cingil ve yönetim kurulu arkadaşlarının düzenlediği etkinlikte yoğun katılım gözlemledik.


Üsküdar yerel basın temsilcilerinin de davetli olduğu iftar Üsküda’ ın tarihi camilerinden okunan ezanın ardından başladı. Lezzetli yemeklerin yendiği masalarda içilen çaylarla Üsküdar ın konuları gündeme geldi. İftar yemeğine CHP Üsküdar Belediye meclis grup başkan vekili Banu Gün Öztürk ve meclis arkadaşları ilçe yöneticileri de katıldılar.


Tükoder Üsküdar şubesi başkanı Onur Cingil iftar yemeği sonrası katılımcıları selamladı tüketici haklarının ne kadar önemli olduğunu ve bu işin toplumsal bir konu olduğunu belirtti. Üsküdar da 1000. Üyemizi yaptık etkinliklerimiz ve hak mücadelemizi halkımızla beraber yapmaya devam edeceğiz. . Bu güzel buluşmada bizi yalnız bırakmayan TükoDer Genel Başkan Yardımcıları Halil Çamalan, Ogün Sarıçayır, Genel Başkan Yardımcısı ve Beykoz Şube Başkanımız Ulaş Can, Genel Başkan Yardımcısı ve Bağcılar Şube Başkanımız Aziz Koçal, Tükoder Ataşehir Şube Başkan Yardımcımız Emrah Dinç , Derneğin kurucularından Mehmet Mehmet Muş , Üsküdar Şube Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimiz, Üsküdar Delegelerimiz ve değerli şube üyelerimize, CHP Üsküdar Kadın Kollarından Jale TC Jale Uralman'a ve Aysun Yarar Şengül'e , Memleket Sevdalıları Derneği Başkanı Merve Başaran'a , Üsküdar'ın değerli basın emekçileri Gazeteci Yaşar Kaba veYalçın Soysevinç 'e çok teşekkürler. Birlikte daha güçlüyüz. dedi.

Bu haber 825 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER