Ülkü Ocağından ziyaretler

Ülkü Ocağından ziyaretler

Tarih 01 Haziran 2016, 15:43 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Ülkü Ocakları yöneticileri ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerde bulunarak ilçe hakkında istişarelerde bulundu.

Ülkü Ocağından ziyaretler

Üsküdar Ülkü Ocakları yöneticileri ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerde bulunarak ilçe hakkında istişarelerde bulundu. 


Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Hüseyin Sözer yaptığı açıklamada, Geleceğin mimarı olan Ülkü Ocakları'nın bir kolu olan Üsküdar Ülkü Ocağı olarak  ilçemizdeki eğitim, güvenlik, sorumluluk ve İslam kurumlarını ziyaret ederek istişarede bulunduk. Bu kapsamda önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ı makamında ziyaret ederek değişen müfredat ve eğitim kurumları, dershaneler kapanması konular hakkında fikir alış verişinde bulunarak özellikle okul dışında nasıl bir öğretim ile devam edilmesi hakkında fikir paylaşımında bulunduk. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kaya'yı ziyaret ettik. Burada gençlerimizin suç oranı ve suçtan nasıl uzak tutulacağı,  özellikle gençlerimizin geleceğini bir tutamlık hayale değiştiren uyuşturucu ile mücadele hakkında konuştuk, tecrübelerinden fayda sağlayabileceğimiz bilgiler aldık. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ile görüşüp güzel ilçemiz hakkında şen bir muhabbet kurduk. Yapılarıyla her adım tarih kokan ilçemiz Hayal Şehir Üsküdar'ı bir de kaymakamımızdan dinledik. Son olarak değerli Üsküdar Müftüsü Vefa Özdemir hocamızla istişare ederek din ve ahlak, gençlerde İslam anlayışı ve öğretisi konularında faydalı bilgiler aldık.


Ülkücü, ahlaklı, sorumluluklarını bilen, Kızıl elmaya aşk ile koşacak geleceği adım adım kuracak gençlere ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğumuz ocağımıza fikirleriyle katkıda bulunan tüm Üsküdar'ın kurumlarına teşekkürü borç biliriz.dedi.

Bu haber 640 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER