ÜSKÜDAR’A 2 YILDA 200 ESERİN SUNUMU YAPILDI

ÜSKÜDAR’A 2 YILDA 200 ESERİN SUNUMU YAPILDI

Tarih 12 Nisan 2016, 11:34 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar’da 2 yıl içinde vatandaşın hizmetine kazandırılan 200 eserin sunumu gerçekleşti.


ÜSKÜDAR’A 2 YILDA 200 ESERİN SUNUMU YAPILDI

Üsküdar’da 2 yıl içinde vatandaşın hizmetine kazandırılan 200 eserin sunumu gerçekleşti.

İlçenin sosyal ve kültürel çehresini değiştiren projelerin sunumunun yapıldığı etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’in yanı sıra, muhtarlar, spor kulüplerin temsilcileri, vakıf başkanları, dernek yetkilileri ve diğer STK’lar da katıldı.

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen sunuda konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen: “Bizim bir sloganımız var. Üsküdar’da nefer alan Üsküdar’a nefes vermeli diye. Evet, gerçekten bu şehirde nefes alıyoruz, nefes vermek durumundayız. Görevimiz ne olursa olsun. Bir sivil toplumda yönetici olabiliriz, bir mahallede olabiliriz, meclis üyesi olabiliriz, belediye başkanı olabiliriz. Her hangi bir sade vatandaş olabiliriz hiç fark etmez. Mademki bu şehirde nefes alıyoruz, bu güzel şehre nefes vermek zorundayız. Ve görüyorum ki bütün Üsküdarlılar bu nefes konusunda adeta birbiriyle yarışıyorlar. Bizlerde Üsküdar belediyesi olarak 2 yıllık süre içerisinde gece gündüz demeden sizlerin destekleriyle gerçekten Üsküdar’ımıza daha fazla değer neler katabiliriz düşünerek çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: “Yıllardır çözülemez, bu işin çözümü yok dene bazı önemli projeleri de bazı önemli hizmetleri de hamd olsun başarmış durumdayız. Bunlardan bir tanesi bizim meşhur kronikleşmiş boğaz bölgesindeki imar-plan meselesi. Yıllardır konuştuk, o gün bugündür bu işler konuşuluyor. Her dönem belediye başkan adaylarımız, belediye başkanlarımız bu boğaz planlarını biz çözeceğiz, bu sıkıntılar ortadan kalkacak diye, biz hep vaad ettik, millete söz verdik. Ama değerli kardeşlerim gerçekten Allah’a hamd ediyorum ki bu işin sonuna geldik. Bu verdiğimiz sözün çözülmüş olmasının da bahtiyarlığını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber 602 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER