Ak Parti Danışma meclisi yapıldı

Ak Parti Danışma meclisi yapıldı

Tarih 05 Nisan 2016, 11:21 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Erkan’ın Divan Başkanlığını yaptığı danışma meclisinde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Halit Hızır gerçekleştirdi.

Ak Parti Danışma meclisi yapıldı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Erkan’ın Divan Başkanlığını yaptığı danışma meclisinde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Halit Hızır gerçekleştirdi. Hızır, “İlçe Başkanlığımız olarak halkımızla, esnafımızla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta içinde Üsküdarlı esnaflarımızı ziyaret ettik. Onlara sadece seçimlerde kapıya gelen siyasi bir hareket olmadığımızı gösterdik. Bu manada esnaf dostlarımızdan sizlerin adına çok teşekkür aldık” dedi.


PARTİMİZ MİLLETİN ADIDIR

STK ‘larımızla ve muhtarlarımızla bir araya geldik, Büyük Türkiye’nin kurulması için gece-gündüz çalışıyoruz diyen Halit Hızır, “Çünkü bu topraklar bizlere emanet ve bizden sonrakilere mirasımızdır. Ona gözümüz gibi bakmak, onan halel getirmemek için elimizden geleni yapmalıyız.Türkiye’nin İslam coğrafyasının ve mazlumların sigortası olduğunu unutmamalıyız. Aşkımızı, Heyecanımızı, Sevdamızı asla kaybetmemeliyiz. Şimdi tüm teşkilatımıza soruyorum. Bizim gelenekte korkmak var mı? Yok! Bizim gelenekte yıkılmak var mı? Yok! Bizim gelenekte kaçmak var mı? Yok! Bizim medeniyetimizde vazgeçmek var mı? Yok! O halde ne diyoruz AK Parti hizmetin adıdır. AK Parti gönüllerin adıdır. AK Parti milletin adıdır ve AK Parti milletin kendisidir” dedi.

2 YILDA 200 ESERE İMZA ATTIK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “İki yılda 200 esere imza attık. Bu güzel eserler 2004’ten itibaren biriken tecrübelerin sonucudur. En büyük sorunumuz 16 mahallemizi kapsayan boğaz bölgemizin imar sorunuydu. İmar konusunda verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi


DAYANAĞIMIZ, HİZMET VE HÜRMET


AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “AK Parti , sadece 2002’de yola çıkan bir siyasi hareket değildir. Herkesin duasıdır. CHP, 2 ay boyunca bir portreyi kimin indirdiğiyle uğraştı. Recep Tayyip Erdoğan bu ümmetin en gür sesi olduğu için engellemeye çalışıyorlar. AK Parti’nin dayanağı hizmet ve hürmettir. Suriye de akan kan durmazsa, dünyanın hiçbir yerinde barış olmayacak” dedi


DANIŞMA MECLİSİNE YOĞUN KATILIM



Danışma meclisine, önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Celal Erdoğan, Ahmet Cin, AK Parti İstanbul İl Üsküdar Sorumlusu Şengül Karslı, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara katıldı.

 

Bu haber 673 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER