Cide Soğuksu derneği 8 Mart gününü kutladı

Cide Soğuksu derneği 8 Mart gününü kutladı

Tarih 26 Mart 2016, 11:51 YazdırBu haberi yazdır

Cide Soğuksu Derneği kadın kolları 08 Mart Dünya Kadınlar gününü Mehmet Çakır spor kompleksinde büyük bir coşkuyla kutladı.

Cide Soğuksu derneği 8 Mart gününü kutladı

 

Cide Soğuksu Derneği  kadın kolları 08 Mart Dünya Kadınlar gününü Mehmet Çakır spor kompleksinde büyük bir coşkuyla kutladı.

Etkinliğimize Soğuksu derneği başkanımız Hayri Konuk,Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Esat Kalay ve eşi,Cide Çukurçal köyü kadın kolları başkanı Meryem Ay ve ekibi,Üsküdar Ak parti kadın kolları,Küçüksu mahallesi kadın kolları,Üsküdar Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kadın kolları,Üsküdar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kadın kolları,Ak parti Çengelköy mahalle teşkilatı, DJ Fatma Civelek ve Cide Soğuksu ve çevre köyleri dernek üyeleri katıldılar.

Cide Soğuksu Derneği Kadın Kolları başkanı Esra Eruçar yaptığı açıklamada Tüm kadın arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için katılan herkese  çok teşekkür ederiz. İlke iç giyim şirket sahibi Sn.Haluk Aday a, Cide Federasyona başkanı Recep Çetinkayaya göndermiş oldukları çiçeklerden  den dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Bu haber 647 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER