CHP üyeleri Cerrattepe protestosu yaptı

CHP üyeleri Cerrattepe protestosu yaptı

Tarih 22 Şubat 2016, 15:25 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar Kadın Kolları CHP Üsküdar Gençlik Kolları ve İlçe Örgütü ile birlikte merkezi Üsküdar da buluna Cengiz İnşaat' ın önünde 21 Şubat Pazar günü Artvin için eylemde buluştular.

CHP üyeleri Cerrattepe protestosu yaptı

 

CHP Üsküdar Kadın Kolları  CHP Üsküdar Gençlik Kolları ve İlçe Örgütü ile birlikte merkezi Üsküdar da buluna Cengiz İnşaat' ın önünde 21 Şubat Pazar günü Artvin için eylemde buluştular.

4400 hektar gibi devasa bir alanda işletilecek Eti Bakır madenlerinin girişimini protesto için bir araya gelen partililer “Diren Artvin , Cerrattepe geçilmez sloganları attılar. Şarkılar türkülerle yoğun orman alanlarının madencilere verilmesini protesto ettiler. Artvin’de eylem yapanlara dayanışma gösterdiler.


Gençlik Kolları şu açıklamayı yaptı "Doğa, hayatın ve yaşamın ta kendisidir ya hani, doğa ile var olan yaşamı anlamak için de doğanın hareketlerini iyi yorumlamak gerekir.

Bulutlar mesela...
Bazen güneşi kapatır, bazen de kararıp hüzne boğar kenti...
Bizler; güneşin önünü açan o bembeyaz bulutlarda olacağız her zaman. Güneşin aydınlığını ve sıcaklığını tüm Üsküdar'a hissettirmek ve var etmek için çıktığımız bu yolda elbette "Kara Bulutlar" ile mücadelemiz olacak. Bu mücadelenin kutsallığını, tüm benliğimizle, bizi "Biz" yapan, varoluşumuzu sağlayan ilkelerle yılmadan devam ettireceğiz.
Ülkemizi, doğamızı kapkara bulutlarla hüzne boğmak isteyen iktidara karşı, her zaman güneşin yanında olacağız." 

Bu haber 738 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER