İSPARK Portekiz’e Çıkarma Yaptı

İSPARK Portekiz’e Çıkarma Yaptı

Tarih 22 Şubat 2016, 15:21 YazdırBu haberi yazdır

Dünya kentlerine model olan İSPARK, otopark alanında gelişen teknolojileri yerinde inceleyerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.


Dünya kentlerine model olan İSPARK, otopark alanında gelişen teknolojileri yerinde inceleyerek hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

İSPARK, otopark sistemlerini incelemek üzere EMPARK şirketinin davetlisi olarak Portekiz’in Lizbon kentine ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Müdür Nurettin Korkut, İBB İştirakler Koordinasyon Müdürü Hasan Yılmaz ve İSPARK yetkilileri ile birlikte yapılan ziyarette, otopark işletmeciliğinde kullanılan teknolojiler, parkomat uygulamaları ve Lizbon kentinin ulaşım altyapısı konusunda incelemeler yapılarak EMPARK yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Lizbon Belediye Başkanına Ziyaret

Portekiz’e yapılan ziyarette Lizbon Belediye Başkanı Fernando Medina İSPARK heyetini makamında kabul etti. Yapılan görüşmede İstanbul’da İSPARK tarafından uygulanan model ile ilgili Medina’ya bilgi veren Genel Müdür Nurettin Korkut; Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet sloganı ile 2005 yılından bu yana İstanbul’da otopark hizmeti veriyoruz. Yeni teknolojileri ve sektörde yaşanan gelişmeleri İstanbul’da hayata geçirdiğimiz projeler ile halkımıza sunuyoruz. Uyguladığımız sistem Türkiye’de ve Dünya’da birçok belediye için model oldu. Dedi.

Başkan Medina İstanbul’a sık sık geldiğini ve harika bir şehir olduğunu ifade ederken, Lizbon ile İstanbul’un birbirine çok benzediğini belirtti.  Lizbon’a ait parklanma stratejilerini paylaşan Medina daha sonra İSPARK yetkililerine tarihi belediye binasını gezdirdi.

Ziyaret Portekiz Basınında Yer Aldı

İSPARK’ın Lizbon’da otopark uygulamalarını incelemek üzere gerçekleştirdiği ziyaret Portekiz basınında da yer aldı. Diário de Notícias gazetesinde yer alan haberde İSPARK’ın İstanbul’da uyguladığı model ve gerçekleştirdiği Portekiz ziyaretine yer verildi.

Bu haber 631 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER