Çengelköy Kocaelispor ile karşılaştı

Çengelköy Kocaelispor ile karşılaştı

Tarih 05 Şubat 2016, 15:17 YazdırBu haberi yazdır

Bölgesel amatör lig ikinci devre ilk maçımızı kendi sahamızda Kocaelispor a karşı yaptık ne gol atabildik ne puan alabildik.

Çengelköy Kocaelispor ile karşılaştı


Kocaelispor zaten ilk devre takip eden rakiplerine 10 puan fark atarak birinci devreyi lider kapatmıştı. İkinci devre de arada yaptığı olumlu transferlerin katkısı ile her maçta üçer puan toplamaya devam ediyor.

Çengelköy Kocaeli maçı ilk devresinde karşılıklı ataklarla ama daha çok Kocaeli nin gol pozisyonları ile sürerken 35 .dakikada ilk gol geçen pek çok maçta gördüğümüz gibi bir yan toptan karamboldan oldu.

İkinci yarıda da her iki takımda başa baş mücadele verirken gol kilidini hep Kocaeli çözdü artarda gelen iki gol daha olunca maçın sonucunda üç golü bulan da üç puanı alanda Kocaeli oldu. Böylece ligin bitmesine 11 hafta varken Kocaeli 3.lige çıkma vizesini aldı. İkici ile arasında ki puan farkı şimdiden 13 e vardı. Bu görüntü ile puan farkı daha da artacak.

Çengelköy spor için söylenebilecek fazla söz yok geçen yıllarda olduğu gibi sene başı gelen hocaya ve yaptığı transferlere güvendik oluşturduğu sisteme güvendik ama sonuç ortada. Çok zor bir durum yaşıyoruz karşımızda koca koca şehir takımları arkalarında belediyeler mülki idareler hatta milletvekilleri. İnsan görünce imrenmeden edemiyor sene başı ilk Kocaeli maçında stad tamamaen dolmuş tribünde milletvekilleri vali ve bütün şehrin yöneticileri takımlarını candan bir şekilde destekliyorlardı. İşte bu dayanışma takımı sürüklüyor. Seneye 3. Lige adım attıklarında iddiadan gelen yardım ve destekle mali yükleri fazla artırmadan yollarına devam edebilecekler. Geçen sene Tekirdağ spor zorlu gruptan 3. Lige çıkmıştı ve yoluna devam ediyor.

3. lig bu sene de bizim için hayal oldu ne yapalım umudumuz seneye mi diyelim ne diyelim bende bilemiyorum. 

Bu haber 618 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER