
YILLAR SONRA EVLİLİK HEYECANI
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde, çeşitli nedenlerle resmi nikâhlarını kıyamamış 15 Roman çift için toplu nikâh töreni düzenlendi. Dünyanın en renkli topluluklarından olan Romanlar, düğünlerine çocuklarıyla geldi.
YILLAR SONRA EVLİLİK HEYECANI
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın öncülüğünde, çeşitli nedenlerle resmi nikâhlarını kıyamamış 15 Roman çift için toplu nikâh töreni düzenlendi. Dünyanın en renkli topluluklarından olan Romanlar, düğünlerine çocuklarıyla geldi.
Üsküdar’da Güneş Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplu nikâh törenine AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır ve yönetimi, AK Parti Birinci Bölge Milletvekili Adayı Yunus Ergüne ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.
Nikâh masalarına çocuklarıyla birlikte oturan Roman çiftler renkli görüntüler oluşturdu.
Konuşmasında ailenin önemine vurgu yapan Halit Hızır, imam nikâhı yapmış ama resmi nikâhlarını yapamayan 15 çiftin toplu nikâhını Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen tarafından kıyıldığını belirtti. Halit Hızır konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün belki hayatlarını bir şekilde birleştirmiş ama resmi nikâh yapacak zamanını bulamamış veya fırsatını bulamamış değerli vatandaşlarımızdan 15 çiftin toplu nikâhını kıymış olacağız. Ben her şeyden önce birbirlerine evet diyecek olan çiftlerimizi kutluyorum bundan sonraki yaşantılarında huzurlu mutlu bir yaşam diliyorum. Partimizin gerçekleştirdiği Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi sayesinde ülkemizde refah ve huzurun üst seviyelere ulaştığını görmekteyiz. Artık ülkemizde sen ben kavgasının son bulmasını istiyoruz. Biz Üsküdar’da özellikle dezavantajlı bütün guruplarla ilgili ortak çalışmalar yürütüyoruz. Bu noktada Roman vatandaşlarımızın da tabi ki sorunları var.  Bu sorunların tamamı ile ilgili hem yerelde belediyemizle hem de kamu kurumlarımızla ve vatandaşlarımızı temsil eden sivil toplum kuruluşlarımızla ortak çalışmalar yürütüyoruz.”
Toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından İlçe Başkanı Halit Hızır ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen nikâh törenine katılan roman vatandaşlarımızla sohbet ederek geceyi noktaladılar.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.


 
 
 
 


