Uyuşturucuya hayır

Uyuşturucuya hayır

Tarih 13 Ekim 2015, 12:07 YazdırBu haberi yazdır

11.Ekim Pazar günü Yavuztürk Mahallesi sakinleri gençleri bir araya gelerek uyuşturucu karşıtı bir gösteri yaptı.

Uyuşturucuya hayır

11.Ekim Pazar günü Yavuztürk Mahallesi sakinleri gençleri bir araya gelerek uyuşturucu karşıtı bir gösteri yaptı.

Pazar günü yapılacak toplantı afişlerle mahalle sakinlerine duyurulmuş ve toplumda bir hassasiyet yaratılmıştı. Yoğun yağan yağmura rağmen duyarlı Yavuztürk sakinleri muhtarlık arkasında bulunan parkı doldurdu.

Yavuztürk’lüler adına bir konuşma yapan Hasan özgür “ Dün Ankara’da elim bir saldırı sonucu hayatını kaybedenleri anarak konuşmama başlıyorum. Bölgemiz özellikle de Yavuztürk mahallesi yoğun uyuşturucu trafiği içerisine düştü. Gençleri tuzağa düşüren uyuşturucu satıcıları rahatça çalışmakta ve gençlerimizi zehirlemektedirler. Emniyet güçleri bunlarla mücadele etmekte ancak yinede parklar sokaklarda umursamazca bu uyuşturucu özellikle de bonzai kullanılmaktadır. Biz artık bu illetten ölen yada krize girip kaskatı yollarda kendini kaybeden insanları görmek istemiyoruz. Muhtarımız erdem kavalcı da şu an yanımızda ona da emniyete de pek çok şikayetler iletilmektedir. Mahalleli olarak bizler de duyarlı olmalı ve bu ticareti engellemeli ve polise yardımcı olmalıyız. Asil gençlik olarak uyuşturucu kullanımına ve ticaretine karşı elimizden geleni yapacağız. Katılımcı arkadaşlarıma bu yağmur altında teşekkür ederim.” Dedi

Özellikle son yıllarda kimyasal uyuşturucu yani bonzai denen illetin pençesine düşen gençlerin ölümle ve psikolojik yıkımla sonuçlanan bu durumu umarız yetkililerin de kulağına gider ve topyekün bir mücadele ile olumlu sonuç alınır. Çengelköy Gazetesi olarak dileğimiz budur.

Bu haber 667 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER