Başkan Halit Hızır yerel basın ile buluştu

Başkan Halit Hızır yerel basın ile buluştu

Tarih 10 Eylül 2015, 11:44 YazdırBu haberi yazdır

Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır 12 Eylül 2015 de yapılacak olan 5. Olağan büyük kongre öncesi basın bilgilendirme toplantısı yaptı.

 

Başkan Halit Hızır yerel basın ile buluştu

Adalet ve Kalkınma  Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır 12 Eylül 2015 de yapılacak olan 5. Olağan büyük kongre öncesi basın bilgilendirme toplantısı yaptı.

Başkan “ 2013 haziran a kadar Irak İran Yunanistan ve Bulgaristan Suriye gibi komşularımızla sıfır sorun aşamasına gelmiştik. Arap baharına kadar tüm komşularımızla aramız iyi idi bu günlerde kimi komşularımızda iç savaş çıktı. Gezi olayları sanki bizde de iç savaş varmış gibi lanse edildi.

Bu tür kırıp dökücü eylemleri kınadığım gibi Hürriyet Gazetesine yapılan zarar verici eylemleri de yanlış buluyorum.

6.Haziranda tüm rakip partiler karşımızda olduğu halde partimiz yüzde 41 ile 1.oldu ve dört partinin barajı geçmesi ile tüm siyasi dengeler değişti.

Dün ve bugün olanlar da dahil olmak üzere  tüm şehitlere Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Bu çerçevede bir kongreye ve seçime gidiyoruz. Partimiz tüm ülke de olan bir partidir inşallah halkımız bu seçimlerde de bizi iktidar yapacaktır. 7 Haziranda yaşadığımız eksikliklerimizi tamamlayacağız ekonomik söylemlerimizi emekliler ve çalışanlar açısından güçlendireceğiz.

Yeniden tek başına iktidar,milletimizin gelecek ümidini yeşertecek hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır. “ dedi. 


Çengelköy Gazetesi olarak bölgemizde 2-B konusunda geçen uzun zamana karşın bir ilerleme olmadığını hatırlattık binlerce ailenin bu soruna kilitlendiğini ve çözülmesi gerektiğini belirttik. Genel seçimden önce çözüleceği sözünü aldık.

Tüm Üsküdar yerel gazetecileri çeşitli sorular ileterek enine boyuna görüştük.

 

Bu haber 673 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER