CHP Üsküdar da  yılın annesine ödül verdi

CHP Üsküdar da yılın annesine ödül verdi

Tarih 11 Mayıs 2015, 10:37 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar ilçe örgütü 10 Mayıs anneler gününde yılın annesi olarak seçtiği Emine Cömert’e plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

CHP Üsküdar da  yılın annesine ödül verdi

CHP Üsküdar ilçe örgütü 10 Mayıs anneler gününde yılın annesi olarak seçtiği Emine Cömert’e plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Kirazlıtepe de bulunan Yılın Annesi Emine Cömert’in evine 10 Mayıs da bir ziyaret yapıldı bu ziyarete CHP Üsküdar ilçe Başkanı Erdoğan Altan Bölge Milletvekili adayı Birsen Tursun Demirel ve partililer katıldı.

Yılın annesi olan Emine Cömert 26 ile 15 yaş arası beş çocuğu olan bir anne bu çocuklardan ikisi engelli ,yürüme zorluğu yaşan çocuğunu yıllarca kucağında sağlık merkezlerine götürdüğünü dile getirdi. Bunun yanında alzemier hastası annesine ve çalışan kızının çocuğuna da bakıyor. Erdoğan Altan ve Milletvekili adayı Dr.Tursun Demirel anneyi dinlediler kardeşleri çocukları ile tanıştılar ve sohbet ettiler.

Gerçekten gönlü zengin sevgi dolu anneyi bizde kutluyor ve şahsında tüm annelerin anneler gününü Çengelköy gazetesi olarak kutluyoruz.

Bu haber 678 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER