
Merkez parti bölgemizde ziyaretler yaptı
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı,
’IŞİD ve Kuzey Irak, Türkiye için ciddi birer tehdittir’ dedi.
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı,
’IŞİD ve Kuzey Irak, Türkiye için ciddi birer tehdittir’ dedi.
Partisinin Üsküdar İlçe örgütünü ziyaret eden ve seçim çalışması için Üsküdar halkı ile buluşan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, Merkez Parti Üsküdar İlçe örgütünde yaptığı konuşmada IŞİD ile Kuzey Irak’ı tehdit olarak gördüğünü söyledi. Merkez Parti Üsküdar İlçe Başkanı Menderes TANRIVERDİ’den partisinin çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkan Karslı, çalışmaların daha yoğun bir şekilde sürmesini ve özellikle esnafı sık sık ziyaret etmeleri konusunda bilgi verdi. 7 Haziran seçimlerinin ekonomiye, ekonomini de esnafa intikal ettiğini belirten Merkez Parti Genel Başkanı Karslı, ’Eğer esnaf Merkez Parti’yi destekler dükkanına veya işyerine gelen müşterilerine durumu anlatırsa işimiz daha da kolaylaşır’dedi.
Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı,’daha sonra partisinin Üsküdar seçim ofisinde Yerel Medya mensuplarına ve partililere, şunları söyledi:’ Bugün IŞİD ve Kuzey Irak’ı ciddi bir tehdit olarak görüyorum. Sınırımızda çok ciddi bir tehdit var’diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:’ Bugün içimize gelen Suriyeliler kim kimle, kimlere hizmet ediyorlar belli değil. Zulümden kaçtıklarını iddia edenler var ve bunların kime nasıl hizmet ettikleri belli değil’.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK
Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!
28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.





