
Türkmen “2-B’ler tamam sıra kentsel dönüşümde”


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Yavuztürk Mahallesi Danışma Meclisi’nde Hilmi Türkmen’den müjde üstüne müjde:
Türkmen “2-B’ler tamam sıra kentsel dönüşümde”
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Yavuztürk Mahallesi Danışma Meclisi’nde Hilmi Türkmen’den müjde üstüne müjde:
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Yavuztürk Mahallesi Danışma Meclisi ve Sandık Başkanları Eğitim Toplantısı,Sancak Efsane Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.
AK Parti SKM Başkanı Sinan Arabacı sözlerine toplantıya büyük ilgi gösteren Yavuztürk teşkilatına teşekkür ederek başladı. Arabacı, “Kendi değerlerimize sahip çıktığınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerine doğru hızla ilerliyoruz. Seçim arifelerinde hep bu seçimin önemli olduğu konuşulur. Fakat bu seçim geride bıraktığımız seçimlerden çok daha önemlidir. 7 Haziran seçimleri Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023-2071’in önünü açacak kapı olarak gösterilmiştir. 2023 yılında neler yapacağımızı milletimize anlattık. Yeni Anayasa, Çözüm Süreci, Başkanlık Sistemi için önemli. 400 milletvekili için önemli” dedi. Arabacı, “İktidar olduğumuz bu yana 250 milyon ağaç diktik. Ama hiç kimse ondan söz etmiyor. Demek ki ağacı bahane edenlerin derdi ağaç değil” şeklinde konuştu. 7 Haziran seçimlerinde 400 millet vekilini çıkaracaklarına inandıklarını söyleyen Arabacı, “Biz Üsküdar’ı sandıklarda patlatacağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise konuşmasında Yavuztürk Mahallesi sakinlerine müjde üstüne müjde verdi. Üsküdar’da şimdiye kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Türkmen “Üsküdar bir kültür, tarih, ilim şehridir. Üsküdar şehrin içine sıkışmış bir ilçe değil. Şehrin göz bebeğidir ve bu ilçe en iyi hizmetleri hak etmektedir. Her bir başkanımız ve ekibi Üsküdarımıza güzel hizmetler sağladılar.Bizler de bu hizmetleri en ileri noktaya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Üsküdar’ın son 10 yıldır belediyecilik bakımından iyi bir ivme kazandığının altını çizen Türkmen, “30 Mart 2015 itibariyle 1 yıllık çalışma süremiziz geride bıraktık. Belediyemiz sizin desteğiyle çalışmalarına devam etmektedir. Hükümetimizin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiğimiz projelerde büyük emeği var. Bunlardan Çamlıca Camii, Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı en iyi örnektir” dedi.
Türkmen toplantı sırasında Yavuztürk mahalle sakinlerine müjde verdi ve “Yavuztürk Mahallesi’nin, 2B tapuları tamam. Yakında inşallah tapuları dağıtacağız. Sonrasında sıra kentsel dönüşümde olacak.Yavuztürk'e 15.50+2 bodrum imarı vereceğiz. Bu bizim sözümüz. Ayrıca Yavuztürk'te 20 dönümlük arazi üzerinde TOKİ yardımıyla toplu konut inşa edeceğiz. Bunun müjdesini de veriyoruz. Ancak bu bölgede belediyemizin adını kullanarak müteahhitler geziyormuş. Bizim hiçbir müteahhit ile anlaşmamız yoktur. Biz TOKİ ile anlaşmaya vardık” diyerek sözlerini noktaladı.
CHP ve MHP’nin mahalle ve ilçe temsilcilerinin de izlediği toplantıya katılan yaklaşık 1000 kişi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in müjdelerinin ardından salondan mutlu ayrıldı.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.