Son üç maç hedef 9 puan

Son üç maç hedef 9 puan

Tarih 26 Mart 2015, 12:49 YazdırBu haberi yazdır

Öyle veya böyle puan kayıpları olsa da bölgesel amatör ligde 11.Grupta mücadelesini sürdüren Çengelköy spor son üçüncü haftaya üçüncü olarak giriyor.

Son üç maç hedef 9 puan


Öyle veya böyle puan kayıpları olsa da bölgesel amatör ligde 11.Grupta mücadelesini sürdüren Çengelköy spor son üçüncü haftaya üçüncü olarak giriyor.


22.Martta Maltepe stadında (Beylerbeyi stadı dolu olduğundan iç saha maçımızı Maltepe de oynamak zorunda bırakıldık ilgililere duyurulur) Arnavutköy Belediye ile yaptığımız maçtan 2-1 galip ayrılınca zirve mücadelesinden kopmadık.


Osman Yıldırım hocanın kulüpten ayrılmasından sonra Sabri Durmuş hoca takımı teslim aldı ve gayet güzel görevini sürdürüyor.  Zira Sabri Durmuş her ne kadar yıllardır alt yapı antrenörlüğü yapsa da üst klasman maçlarını ve oyuncuları takip etmekten geri kalmıyordu.


29. Mart maçlarında rakiplerimiz ve biz grubun ortalarında  olan rakiplerle karşılaşacağız. Ancak 5.Nisan maçlarında Çengelköy Ereğli ile kendi sahasında karşılaşırken Tekirdağ kendi evinde Kocaelispor ile karşılaşacak. Bildiğiniz gibi iki hafta önce sahasında bizi yenen Tekirdağ o günden beri liderlik koltuğunda bulunuyor.


5.Nisan maçları çok önemli olsa da son hafta maçımız Kocaeli ile deplasmanda olacak. Son haftalara böyle heyecanla giriyoruz boşuna demedik dananın kuyruğu kopuyor diye. Şimdi kaybettiğimiz puanlara üzülmenin değil önümüzde ki maçlardan 9 puan çıkarmayı hedeflemeliyiz.

 

 

Kalan Maçlarımız

29.03.2015                           Edirnespor GK                               -                             Çengelköyspor                                                                                                                                

05.04.2015                           Çengelköyspor                              -                             Kdz Ereğli Bld                                                                                                                     

12.04.2015                           Kocaelispor                     -                             Çengelköyspor   
Bu haber 705 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER