AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü
AK Parti Üsküdar İlçe BaşkanlığıBirlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi büyük ilgi gördü.A Geceye, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı.
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 7 Haziran Genel Seçimlerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu "Birlik-Beraberlik ve Vefa Gecesi" büyük ilgi gördü. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın organize ettiği geceye AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan başkan, birim başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve komisyon üyeleri katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Tanıtım-Medya Birimi'nin hazırlamış olduğu video gösterimiyle başlayan gecenin açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır yaptı. 7 Haziran'da hedeflerinin 400 milletvekili olduğunu belirten Hızır, "Üsküdar'da yapacağımız seçim çalışmasında tüm teşkilat mensuplarımıza ihtiyacımız var. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın kuruluşundan bugüne kadar teşkilatta görev almış tüm arkadaşlarımızın bizimle beraber olduğunu biliyoruz. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Sizden aldığımız güçle Yeni Anayasamızı yapacak milletvekillerimizi Meclis'e gönderip, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Devlet Başkanlığı makamına oturtacağımızdan eminiz. AK Partimizi, 2023 vizyonuna ve 2071 idealine ulaştırmaya hazırız” diye konuştu.
Geceye katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “AK Parti iktidarıyla çağ atlayan ülkemizde hizmetlerin devam etmesi için çok çalışmamız gerekiyor. AK Partimizi durdurmak isteyen bir sürü etken var. Hep birlikte 7 Haziran’a odaklanıp, gece-gündüz demeden, sokak sokak dolaşıp girilmedik ev bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza AK Partimizin yapmış olduğu hizmetleri anlatacağız” dedi.Üsküdar’dan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Taycı da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gecede ayrıca önceki dönem İlçe Başkanlığı yapan Sinan Aktaş ile eski mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de konuştu.
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın görevdeki birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı geceye Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün ile AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekil Aday Adayları de katıldı.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.