CHP Yavuztürk mahalle temsilcilik açılışı yapıldı
Açılış törenine katılanlar arasında Gürsel Tekin ve Akif Hamza Çebi vardı ilçe Başkanı Erdoğan Altan katılanlara hoş geldiniz dedi mikrofonu sırayla parti yetkililerine verdi.
CHP Yavuztürk mahalle temsilcilik açılışı yapıldı
Açılış törenine katılanlar arasında Gürsel Tekin ve Akif Hamza Çebi vardı ilçe Başkanı Erdoğan Altan katılanlara hoş geldiniz dedi mikrofonu sırayla parti yetkililerine verdi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Yavuztürk mahalle temsilciliği açılışında partilileriyle bir araya geldi. Gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplayan Akif Hamzaçebi, Hükümet ve HDP heyetinin çözüm sürecinde ortak açıklamayla duyurduğu 10 madde için her türlü koşulda silahların bırakılması gerektiğini vurguladı. Hamzaçebi, “Silah bırakılmasını elbette olumlu buluyoruz. Bu ülkede çatışma ve kavga olmamalı. Hiçbir şekilde savaş olmamalı. Çocuklar ölmemeli. Barış ve huzur hepimizin arzu ettiği şeydir.” açıklamasını yaptı.
“Hükümet ile HDP arasında bir anlaşma yapılmaktadır.” diyen Hamza Çebi şunları dile getirdi: “İçeriği nedir bilmiyoruz tabi ki. Bu sadece seçime yönelik seçime kadar durumu idare etme gibi bir açıklama mıdır, yoksa toplumun bilmediği veya bilmeyeceği. Veya seçim sonrası açıklandığında vatandaşların kabul etmeyeceği bir içeriğe sahip midir bunları bilemiyoruz? Bunların açıklanması gerekir. Böyle kapalı kapıların ardından yürütülmesi doğru değil. Ama her şartta silah bırakılmalıdır. Savaş çatışma olmamalıdır, insanlar ölmemelidir.”
Herkesimi düşman eden bir iktidarın çözüm sürecini çözemeyeceğini aktaran CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise, “Silahların bırakılması konusunu Cumhuriyet Halk Partisi baştan itibaren en çok özlem duyduğu meseledir bu son derece sevindirici. Ama şunu da söylemek istiyorum, bundan sonraki süreç için ne olacağını kestirmek mümkün değildir. Bir kere deli dumrul bir iktidarla karşı karşıyayız. Daha dün polise destan yazdı deyip, askeri darbeci gibi gören, daha sonra askeri baş tacı edip, polis kolejlerini kapatan, herkesi düşman eden, yargıyı düşman eden devletin kurumlarını bu kadar birbiriyle çatıştıran bir iktidarın üstüne üstlük bir sıkıyönetim yasasıyla bu meseleleri çözmesi çok zor gibi geliyor. Bu meseleler reye tabi mesele değil. En basitinden yüzde on barajını indirmeyen bir iktidar neyi çözecek.” şeklinde konuştu.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.





