Cide Soğuksu dernek üyeleri yıllık yemekte buluştu

Cide Soğuksu dernek üyeleri yıllık yemekte buluştu

Tarih 24 Şubat 2015, 12:35 YazdırBu haberi yazdır

Tüm masaların dolduğu Kirazlıtepe Boğaziçi tesisleri yemek salonunda dernek üyelerinin yanında Üsküdar ve Cide belediye yetkilileri Milletvekili adayları belediye meclis üyeleri Üsküdar siyasi parti temsilcileri de yoğun bir şekilde katılım gösterdiler.

Cide Soğuksu dernek üyeleri yıllık yemekte buluştu

Tüm masaların dolduğu Kirazlıtepe Boğaziçi tesisleri yemek salonunda dernek üyelerinin yanında 2.Bölge MHP  milletvekili Murat Başeskioğlu Üsküdar ve Cide belediye yetkilileri Milletvekili adayları belediye meclis üyeleri Üsküdar siyasi parti temsilcileri de yoğun bir şekilde katılım gösterdiler.

15 Şubat akşamı yapılan toplantıya gelen misafirleri Soğuksu dernek başkanı Hayri Konuk başta olmak üzere tüm dernek üyeleri kapıda karşıladılar ve her davetliyi yerlerine oturttular. Ayrıca Cide dernekler federasyonu başkanı Recep Çetinkaya da konuklarla ilgilendi.  Ayrıca Kastamonu ve ilçe derneklerinin de yöneticileri Cide Soğuksuluları yalnız bırakmadılar.

Saat 19 itibariyle derneğin son yıllarda yaptığı etkinlikler slayt gösterisi ile katılıcılara izletildi. Bölgesel türkülerin dinlenmesinden sonra Dernek Başkanı Hayri Konuk katılımcılara seslendi “ Yıllık yemekli toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. İmkanı olmayan hemşerilerimize  yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu an yanımda görmüş olduğunuz yönetici arkadaşlarımız elele kolkola çalışıyoruz.”

Başkan Hayri Konuk’a yönetim kurulu adına Mehmet Yılmaz bir sürpriz yaparak yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket sundu.

Misafirlere eski bakan ve MHP bölge milletvekili Murat Başeskioğlu, Üsküdar Belediye Meclis başkanı Esat Kalay, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Hızır ,CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ve milletvekili aday adayları da seslendiler. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen  de ilerleyen saatlerde toplantıya katıldı.

 

Üsküdar Belediyesi Boğaziçi salonu derneklere güzel hizmet vermeye devam ediyor. Lezzetli yemeklerin yenmesi ile beraber yöresel sanatçılar da sahne aldılar katılanlara eğlenceli bir akşam yaşattılar.

Bu haber 683 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER