AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: “Hedefimiz yüzde 52’nin üzerine çıkmak”

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: “Hedefimiz yüzde 52’nin üzerine çıkmak”

Tarih 02 Ocak 2015, 11:49 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi, ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Üsküdar Fethi Paşa Korusu’ndaki Dilruba Restoran’da gerçekleşen kahvaltıya 20’a yakın medya mensubu katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: “Hedefimiz yüzde 52’nin üzerine çıkmak”


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi, ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Üsküdar Fethi Paşa Korusu’ndaki Dilruba Restoran’da gerçekleşen kahvaltıya 20’a yakın medya mensubu katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, kendini ve yönetimini tanıtarak başladığı konuşmasında 7 Haziran 2015’te yapılacak olan genel seçimlere yönelik yaptıkları hazırlıkları anlattı.


AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 8 Kasım 2014’te gerçekleşen 5. Olağan kongresiyle göreve geldiklerini hatırlatan Hızır, “Bizler göreve hep birlikte, birlik olmak yolunda güzel şeyler yapmak için geldik. Makrodan mikroya teşkilatımızın bütün kılcal damarları iletek bir damarın dahi tıkanmasına müsaade etmeden, azimli ve kararlı bir şekilde yolumuzda, tırmanarak, basamakları aşarak ilerleyeceğiz.  Önümüzdeki hem Yeni Türkiye hem de 2023 Hedefimiz için açılacak büyük kapının kilidi mesabesinde olan Haziran Genel Seçimleri ile şimdiden çalışmalarımıza başlamış durumdayız. Önceliğimiz, Üsküdar’ımızda AK Partimize yakışacak bir oy oranını yakalamaktır” dedi.


Türkiye’nin sivil bir anayasasının olması gerektiğini vurgulayan Hızır, “Özellikle Üsküdar’ımız için hizmet çıtasını her hamlemizle daha da yükseltmek için ben ve arkadaşlarım gece gündüz demeden, dur durak bilmeden sırtımızdaki terin son damlasına kadar akıtıyor, akıtmaya devam edecek ve bu kutlu sancağın ilelebet dalgalanması için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Hızır, “7 Haziran’daki oy beklentiniz nedir?” şeklindeki soruyu şöyle cevapladı: “Biliyorsunuz Üsküdar, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikametgâhının olduğu bir ilçe. Bu nedenle rakiplerimizin Üsküdar’a özel bir ağırlık verdiğinin farkındayız. Ak Parti’nin şimdiye kadar girdiği tüm seçimlerde Üsküdar’da Türkiye ortalamasına denk bir sonuç elde ettik. 7 Haziran’da AK Partimizin Türkiye genelinde yüzde 52 oy oranını yakalayacağına ve hatta geçeceğine inancımız tam. Üsküdar’da da aynısı olacaktır.” 


Çengelköy gazetesi olarak Üsküdar meydan düzenlemesinin Üsküdar’ a yakışmadığını ve Çengelköy Beylerbeyi trafik akışının her zaman sıkıştığını bu konuların çözümü konusunda taraf olmalarını ve seçim öncesi verilen sözlerden biri olan 2-B ve bölgemizin imar sorunları konularında sorular sorduk.


Hepsinin çözüleceği konusunda Halit Hızır’dan sözler aldık.

 

 

 

Bu haber 583 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER