YENİ HİZMET BİNASI 2015 YILINDA HAZIR

YENİ HİZMET BİNASI 2015 YILINDA HAZIR

Tarih 29 Aralık 2014, 13:51 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı devam eden Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi ve inşaat çalışanlarından detaylı bilgiler aldı.

YENİ HİZMET BİNASI 2015 YILINDA HAZIR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı  devam eden Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi ve inşaat çalışanlarından  detaylı bilgiler aldı.

İki etap ve toplamda 84 bin 600 metre kare kapalı alandan oluşacak Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası projesinin ilk etabının 2015’in sonunda, 2. etabının ise 2017’de bitirilmesi amaçlanıyor.

Başkan Hilmi Türkmen, 150 işçinin geceli, gündüzlü çalıştığı inşaat sahasını, beraberindeki Başkan Yardımcıları,danışmanları,birim Müdürleri ile gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Mevcut belediye binasının taşınmasıyla Üsküdar’a nefes aldıracak büyük bir meydan oluşturmak, alanın altının ise 1200 parklı kapalı otopark yapılarak trafiği de rahatlatması planlanıyor.

Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet binası tamamlandığında içerisinde; belediye birimleri, meclis salonu, kongre merkezi, nikah sarayı, sosyal tesis, kent müzesi, spor salonu, yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları ve çocuk kreşleriyle  Üsküdarlılara hizmet verecek. 

Bu haber 620 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER