Medivia hastanesi Üsküdar’ın muhtarları ile buluştu

Medivia hastanesi Üsküdar’ın muhtarları ile buluştu

Tarih 17 Aralık 2014, 11:56 YazdırBu haberi yazdır

Medivia hastanesi yönetim kadrosu 6 Ararlık cumartesi sabahı Üsküdar muhtarlarını kahvaltılı bir toplantıda ağırladı

Medivia hastanesi Üsküdar’ın muhtarları ile buluştu

Medivia hastanesi yönetim kadrosu 6 Ararlık cumartesi sabahı Üsküdar muhtarlarını kahvaltılı bir toplantıda ağırladı. Üsküdar Muhtarlar derneği Başkanı Kenan birinci nin çağrısına uyan muhtarlar Yönetim Kurulu üyesi Ali Erilli ve Başhekim Doçent Doktor Koray Ünay ın konuğu oldular.


Dernek Başkanı çağrıya uyup toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. Ardından söz alan Ali Erili “ Sayın muhtarlar, En iyi hekimleri kadrosunda tutmaya çalışan bir hastanenin yöneticisi olarak sesleniyorum. Eminim ki hastanemizi tanıdıkça seveceksiniz. Burası boğaza nazır butik bir hastane. Bu güzellik içinde en iyi hizmeti veren bir hastaneyiz. B sınıfı olmamız rağmen çalışanlar 38 ,emekliler 28 tl ye muayene olabiliyorlar. Sağlıkla ilgili mahallelerinizde faaliyet yapmanız halinde her türlü desteği vereceğiz. Doktorlarımız hastanın cebi ile değil sağlığı ile ilgileniyorlar. Ticaretin hedefi kardır ancak sağlık konusunda öncelik hizmettedir. İnsanların yenilenmesi tenkitle olur memnuniyetinizden ziyade tenkitlerinizi dinlemeye hazırız. Bu hizmetler hayırlı hizmetlerdir geldiğiniz için hepinizin ayağına sağlık. “ dedi.


Doç Dr. Koray Ünay ise “Hastanemiz 2012 yılında Fortis Sağlık tarafından devir alındı. Toplum sağlık ve adalet bekler. Mahallerinizde sağlık konuları önemli bir yer tutuyor. 25 kişilik doktor kadromuzla 112 personelimizle özel hastaneden ziyade hastane gibi değerlendirilmeliyiz. Mahallenizde maddi zorluk yaşayan sağlık sorunları olan insanlara yardıma hazırız.

Ülkemizde sayılı olarak bulunan Anti fobik yani içine girmekten korkulmayacak sıkıntı yaratmayacak bir MR cihazını hastanemizin hizmetleri arasına aldık. Bu cihazı bölgeye kazandırdığımızı için mutluyuz. “dedi.


İdari müdür Sermin Aykırı ise “Son 10 yıldır yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaların içinde oldum İki yıldır Medivia da ekip arkadaşlarımızı eğitmek ve binamızı Çengelköy e layık bir hastane haline getirmek için çaba sarf ettik. “ dedi.


Muhtarlardan hastane ve sağlık konularında gelen sorular cevaplandı. Toplu fotoğraf çekildi.

 

 

 

 

  Etiketler medivia, medivia çengelköy ,Medivia Fortis sağlık hizmetleri. 

Bu haber 652 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER