CHP Üsküdar  Cumhuriyet yürüyüşü düzenledi

CHP Üsküdar Cumhuriyet yürüyüşü düzenledi

Tarih 29 Ekim 2014, 21:27 YazdırBu haberi yazdır

29.Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde saat 17.30 da Zeynep Kamil parkında oluşan yürüyüş korteji Şemsi Paşa meydanına kadar yürüdü

CHP Üsküdar  Cumhuriyet yürüyüşü düzenledi

29.Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde saat 17.30 da Zeynep Kamil parkında oluşan yürüyüş korteji Şemsi Paşa meydanına kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan binlerce Üsküdarlı ve CHP üyelerine yolda da katılımlar oldu. Saat 19.00 da Üsküdar Şemsi Paşa ya ulaşan yürüyüşçüler orada bekleyenlerle birleşerek konser alanını doldurdular. Yürüyüş koluna CHP bölge milletvekilleri Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt de ilçe başkanınnın yanında katıldılar.  Şemsipaşa  alanında ilk konuşma İlçe Başkanı Erdoğan Altan tarafından yapıldı tüm katılımcılara “hoş geldiniz Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun. 30.Ağustos ta binleceydik şimdi on bin olduk bu katılımdan çok memnunum. Üsküdar lı Cumhuriyetine sahip çıkmıştır. Gençlil ve Kadın kollarını tebrik ediyorum aramızda bu kadar çok genç olmasından çok mutluyum  “dedi. Ardından şiirler okundu.  Kadir Gökmen Öğüt ilçe başkanını ve yöneticileri kutladı.

Yüksek Sadakat grubu ve Murat Ongun Eres konseri ise Karaman Ermenek de yaşanan elim maden kazasından dolayı iptal edildi.

Bu haber 926 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER