Liderlik mücadelesi berabere bitti Çengelköy  Kozlu 1-1

Liderlik mücadelesi berabere bitti Çengelköy Kozlu 1-1

Tarih 20 Ekim 2014, 12:31 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy ve Kozlu hiç maç kaybetmeden her maçta üç puanı alarak 5. Haftaya grubun sıralamada ilk iki takımı olarak geldiler.

Liderlik mücadelesi berabere bitti Çengelköy  Kozlu 1-1

Çengelköy ve Kozlu hiç maç kaybetmeden her maçta üç puanı alarak 5. Haftaya grubun sıralamada ilk iki takımı olarak geldiler.


Beylerbeyi stadında 19.Ekim Pazar günü karşılaşan iki güçlü ekip maça doğru dürüst ısınamadan çıkmak zorunda kaldılar. Çünkü sahada Bursa Beylerbeyi altyapı maçı vardı. Zira Üsküdar da başka bir stad olmadığı için 3. Ligde mücadele eden Beylerbeyi ve Anadolu Üsküdar maçlarını burada oynuyor. Çengelköyspor da maçlarını Beylerbeyi stadında oynuyor. Federasyon 3. Lig ve BAL maçlarını tek maç tek stad yöntemine ve kuralına göre oynatmak istiyor.


Çengelköyspor yönetimi tam kadro maçı seyretmek için tribünde yerini aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de maçın ikinci yarısında stada gelerek bir süre maçı izledi. Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı da stadda idi karşılamadan memnun oldu ,Çengelköy yönetimini Kozlu ya beklediklerini söyledi.


Ancak Üsküdar da stad eksikliği her zaman hissedildiğinden Beylerbeyi stadında sıkışıklık ve aksamalar yaşanıyor. Son çare Çengelköy maçını pazartesi oynasın denmiş oynasın da seyirci takımını görmesin desteklemesin mi zaten iki haftada bir iç saha maçı oynanıyor o da pazartesi saat 14.00 de olunca seyirci takım kaynaşması nasıl olacak.

Seyirci haykırdı “Stad istiyoruz “

Yani sevgili okurlar yıllardır dile getirdiğimiz Üsküdar stad projesinin acilen hayata geçirilmesi gerekiyor yetkililere duyurmak boynumuzun borcu.

Gelelim maça Çengelköy maça yoğun seyirci desteği ile çıktı Çengelköy taraftarlarının yanında Kuleli Askeri lisesinden öğrencilerinde olması yönetimi çok memnun etti. Maç boyu susmak bilmeyen taraftar desteğini son dakikaya kadar sürdürdü. Zonguldak Kozlu’lu olup çevre mahallelerde yaşayan futbolseverlerde takımlarını desteklemeye geldiler.


Çengelköyspor un hocası Osman Yıldırım saha kenarından oyuncularını sürekli yönlendirdi ancak rakibin hızlı forveti Yasin ilk golü kalemize 24. Dakikada gönderdi. Ardından 28. Dakikada elde ettiğimiz penaltıyı kaptan Fırat gole çevirdi ilk devre bu gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarı Çengelköy den Selçuk ,Anıl ve Sezer de oyuna katıldılar ama grubun iki önemli takımı birer puanı paylaşarak sahadan ayrıldı. Takımın etkili oyuncusu Erdem in iki hafta sürecek sakatlığı yüzünden oynayamaması da sonucun böyle olmasında etkili oldu. Umarız şifasına kavuşur ve sahalara bir an evvel döner.


Bu maçtan sonra lider Kozlu puanını 13 e Çengelköy bir maç eksiği ile 10 a çıkardı. Diğer yakın rakiplerinde aralarında berabere kalmaları tek teselli oldu. Maç sonrası başkan yardımcısı Adil Poyraz Çengelköy de tüm takımı yemeğe aldı moral verici konuşma yaparak afiyet olsun dedi.

Çengelköy kadro 34-Volkan ,41-Erkan ,53-Ümit,93-Naci,25-Ali,8-Günay Baran,62-Şenol,24-Uğur,10-Fırat,99-Cihat yedekler ;1-Oktay,4-Mahmut,21-Sezer,17-Anıl,3-Ömer Can ,11-Selçuk,9-Furkan

 

 

 

 

Bu haber 831 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER