Çengelköy 3.lig yolunda

Çengelköy 3.lig yolunda

Tarih 21 Eylül 2014, 14:06 YazdırBu haberi yazdır

2014-2015 sezonunda bölgesel amatör ligde zorlu maçlara imza atan Çengelköyspor ilk iki maçta iki galibiyetle iddialı konuma geldi.

Çengelköy 3.lig yolunda 

2014-2015 sezonunda bölgesel amatör ligde zorlu maçlara imza atan Çengelköyspor ilk iki maçta iki galibiyetle iddialı konuma geldi.


İlk maçta Erokspor u deplasmanda 2-1 yenen Çengelköyspor ikinci maçına seyircisinin önünde Beylerbeyi stadında çıktı. 20.eylül cumartesi günü saat 12.00 de oynanan maçta yoğun seyirci desteği vardı. Ancak seyirci yoğun tezahürta yaparkan gençler arasında çıkan bir kargaşa sonucu moral bozucu kavgalar oldu. bir daha bu olayların yaşanmamasını diliyoruz taraftarın başarılı takımın hep yanında olmasını diliyoruz.


Zira BAL da oynanan maçların kalitesi oldukça yüksek, bol pozisyonlu sürekli koşan ekipler seyirciye zevk veriyor. Gelelim maça ; Çengelköy tüm hatlarında iyi oynayarak  11. grubun iddialı ekibi Tekirdağspor u yenmeyi başardı. Maçı eski genel kaptan İlhan Özden ve eski oyuncularımız Aydın Tanyolaç ve köksal Taşçı ile izledim hepsi takımı beğendi güzel maçlara imza atacaklarına inandıklarını söylediler. 


Yeni sezonun hocası osman yıldırım takımı iyi hazılamış ve takım uyununu şimdiden yakalamayı başarmış. Bu da takımın takım halinde savunma yapmasını ve hücum yapmasını sağlıyor. Maç çok çekişmeli geçmesine rağmen 15. dakikada Erdem in güzel ortasında  Fırat harika kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 1-0 Çengelköyspor un önde olması ile bitti ikinci yarı Tekirdağ sporun baskılı ve istekli oynamasına rağmen Çengelköy ün üstünlüğü ve bol gol pozisyonu ile geçti. 80. dakikada golu bulan yedekten erdemin yerine giren Selçuk oldu. Skor 2-0 Çengelköy lehine bitti puanını 6 ya çıkaran Çengelköy BAL 11. grupta 3.lige çıkmak için avantaj sağladı.


Çengelköysporun tüm futbolcularınave teknik ekibine başarılı bir sezon diliyoruz.
Maça çıkan kadromuz ; Kalede Volkan ,Erkan Ümit,Naci,Musa, Ali Emre, Günay Baran, Şenol, Erdem(Selçuk), Fırat (Selçuk), Cihat.  Yedekler Oktay ,Rıdvan, Kaan, Zeki, Ömercan, Furkan.  
Bu haber 852 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER