Çengelköy spor da imzalar törenle atıldı

Çengelköy spor da imzalar törenle atıldı

Tarih 27 Temmuz 2014, 17:31 YazdırBu haberi yazdır

26 Temmuz Cumartesi günü Çengelköy Kuleli tesislerde Başkan İsmet Özay yönetim kurulu arkadaşları teknik kadro ve önümüzde ki sezon oynayacak futbolcular sözleşme imzalamak için bir araya geldiler.

Çengelköy spor da imzalar törenle atıldı

26 Temmuz  Cumartesi günü Çengelköy Kuleli tesislerde Başkan İsmet Özay yönetim kurulu arkadaşları teknik kadro ve önümüzde ki sezon oynayacak futbolcular sözleşme imzalamak için bir araya geldiler.


Öncelikle teknik direktör Osman Yıldırım yardımcıları Rıdvan Pelit ve Can Cücumlu yıllık sözleşmeye imzalarını attılar. Geçen yıl kadroda olup bu yılda kalmaları kararlaştırılan oyuncular ki bunlar 8 oyuncudan oluşuyor;Fırat Işık, Rıdvan Cumurcu, Baran Zirek, Kaan Çamkır, Selçuk Yılmaz, Anıl Tütüncü, Cihat Antapa, Oktay Selvi.


Bu yıl takımın gücüne güç katmaya gelen yeni oyuncular ise Erdem Yılmaz, Umut Şahin, Uğur Arda, Musa Karslı, Ümit Dereci, Sezer Zengingil,Şenol Yıldırım, Naci Bayraktaroğlu, Timuçin Balçık, Murat Özer, Berk Şenol olmak üzere 11 futbolcudan oluşmakta.


Alt yapıdan yetişen ve a takıma çıkmayı başaran geleceğimizin teminatı oyuncularımız ise Mert çakır, Furkan Samet Seven, Furkan Kurt, Ömercan Karabul 2014-2015  sezonunda görev alacak tüm futbolcularımıza kazasız belasız bir sezon diliyoruz. Bölgesel Amatör ligde başarılar diliyoruz.


Çengelköy gazetesi olarak 3. Lige sürecine  ilk adımını böylece atmış oldu. Başkan İsmet Özay gazetemize yaptığı açıklamada “İki yıldır görev aldığımız yönetim kurulu arkadaşlarım ile beraber çıktığımız bu yolda kulübün tesislerini geliştirmenin yanında altyapıya gereken önemi vermeye çalıştık bunun yanında takımı BAL ligine çıkardık hep söylediğim gibi  hedefimiz 3. Ligdir Çengelköy Spor Kulübü bunu hak ediyor. Osman Yıldırım gibi tecrübeli bir hocayı ve eksik bölgelerimize transferlerimizi yaptık. Bal da mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına tüm Çengelköylülerin ve camiamızın mübarek ramazan bayramını kutlarım. “

Bu haber 877 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER