Özel Çengelköy Anadolu Lisesi kayıtlara devam ediyor
Bölgemizin yegane Özel Anadolu lisesi olan Çengelköy Anadolu Lisesi idari işler müdürü Özgür Kazak a uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
Özel Çengelköy Anadolu Lisesi kayıtlara devam ediyor
Bölgemizin yegane Özel Anadolu lisesi olan Çengelköy Anadolu Lisesi idari işler müdürü Özgür Kazak a uğradık ve aldığımız bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istedik.
Hedefimiz ; iyi eğitim almak isteyen her öğrencinin okulumuzda okumasını sağlamaktır. Bunun için uygun fiyat ayda 550.tl ,18 kişilik sınıflar ,İngilizce ve Almanca dil eğitimi ,deneyimli ve mesleğine aşık öğretmenlerle eğitim, 9. Sınıftan itibaren Üniversiteye hazırlık, deneme sınavları ,testler ve soru bankası ile öğrenciye tam destektir.
1997 yılından bugüne özel öğretim içinde olan kurumumuz; Kadıköy belediyesinin karşısında Özel Özgür Önder Dershanesi, Kızıltoprak’ta Bağdat Caddesi Dershanesi ile uzun yıllar eğitime dershanecilik alanında hizmet ederek bugün çeşitli mesleklerden binlerce öğrencinin iş hayatında yer almasını sağlamıştır.
Dershane alanında çalışmalarımız devam ederken kurum olarak okullaşmaya yöneldik. 7 yıl önce Özgür Önder Akşam Lisesi ve Özel Çengelköy Akşam Lisesini açtık. 3 yıldan beri Anadolu Lisesi alanında yoğunlaşan kurumumuz öğrencilerimizin hedeflediği üniversiteyi kazanmak için her türlü çabayı harcamakta, engin dershanecilik ve eğitim tecrübesini bu alanda kullanmaktadır. Halen Üsküdar’da Özel Çengelköy Anadolu Lisesi ve Maltepe’de Özel Avrasya Anadolu Lisesi olarak çalışmalarımızı başarıyla sürdürmekteyiz. Öğrenim odaklı eğitim anlayışımız ve deneyimlerimiz başarımızın garantisidir.
Kurumumuz bir öğretmen kuruluşudur. Mesleğimiz öğretmenliktir.
Kurucumuz, edebiyat öğretmenliği, liselerde yöneticilik görevlerinden sonra, Kültür Bakanlığında uzman ve yurt dışında Türkiye Büyükelçiliklerinde kültür müşaviri ve diplomat olarak görev almış, eğitim ve kültür alanında çalışmalarıyla tanınmıştır.
Mehmet Akif Ersoy Mah. İstikbal Sok. No:19 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU
Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı
Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.





