Yol kenarı ağaçlar bakım istiyor

Yol kenarı ağaçlar bakım istiyor

Tarih 07 Temmuz 2014, 11:14 YazdırBu haberi yazdır

Bosna Bulvarı Nato Yolu ve Zübeyde Hanım caddeleri boyunca zamanında dikilen ağaçlar hiç bakım görmemesine rağmen bu yıllara kadar geldiler.

Yol kenarı ağaçlar bakım istiyor


Bosna Bulvarı Nato Yolu ve Zübeyde Hanım caddeleri boyunca zamanında dikilen ağaçlar hiç bakım görmemesine rağmen bu yıllara kadar geldiler. Kimileri deniz manzarasını kapatıyor evin önüne yaprak döküyor bahaneleri ile sinsice orada yaşayan insanlarca yok edildiler.


Ancak bu günlere gelenler özellikle de ıhlamur ağaçları cadde boyunca meyvelerinden harika kokular salarak yoldan geçenlere güzel anlar yaşatıyorlar. Caddeler boyunca olan yeşil alanlara İBB baktığından Üsküdar belediyesi ekipleri bunlarla ilgilenmedi. Ancak en azından yoldan geçmeyi engelleyen ve fotoğrafını paylaştığımız ağaçların dip temizlikleri yapılamaz mı ?


Bu şekilde Üsküdar ın çeşitli bölgelerinde özellikle de Salacak Karlıkbayırı gibi yerlerde de Kuleli kandilli gibi yerlerde özellikle yol kenarlarında ki ağaçlara nasıl olsa İBB bakmıyor , buralara Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler ekiplerini yönlendirmeli ve bakımları yapılmalı. 

Bu haber 807 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER