Dalgıçkent üyeleri tapusunu istiyor

Dalgıçkent üyeleri tapusunu istiyor

Tarih 27 Mayıs 2014, 11:51 YazdırBu haberi yazdır

Dalgıçkent Toplu Konut Yapı Kooperatifinin 2013 hesap yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmak üzere 04 mayıs 2014 tarihinde saat 10.30 da Yavuztürk

Dalgıçkent üyeleri tapusunu istiyor

 

 

 Dalgıçkent Toplu Konut Yapı Kooperatifinin 2013 hesap yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmak üzere 04 mayıs 2014 tarihinde saat 10.30 da Yavuztürk Mahallesi Tarih cad  Dalgıçkent Sitesi iş merkezi toplantı salonu 210/19 Üsküdar İstanbul adresinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcileri Mustafa SAĞLAM  ın  gözetiminde toplanıldı .

 Divan teşkili için divan başkanlığına Yadigar YANCI Divan Katipliğine Emel Yemenici Divan Oy sayım Memurluğuna Gülçin TOPRAK, Çetin ULUTÜRK, Orhan YAVUZ  Seçildiler. Divan Heyetine divan tutanaklarını imzalama yetkisi oy birliği ile karar verildi.

Atatürk ve Silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. İstiklal marşı okundu.Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Yönetim Kurulu Başkanı tarafından okundu. Bilanço ve Gelir Gider Farkı cetveli Yönetim kurulu başkanı Selami ÜLGEN tarafından okundu.  Denetim kurulu faaliyet Raporu Denetim kurulu başkanı Selahattin ERSOY  tarafından okundu. Yönetim kurulu Faaliyet raporu, Bilanço Gelir Gider Farkı Cetveli ve Denetim kurulu faaliyet raporları Müzakereye Açıldı ortaklar söz alarak düşüncelerini paylaştılar.

2-B ile ilgili tapunun bedelsiz geri alınması konusunda tüm ortaklar görüşlerini dile getirdiler ve yönetime bu konuda yetki vererek hükümetin artık adım atarak sorunu çözmesini dilediler.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İbraya Sunuldu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu oy çokluğu ile İbra edildi.  Denetim kurulu Faaliyet Raporu ibraya sunuldu. Denetim Kurulu faaliyet Raporu oybirliği  ile kabul ve  ibra edildi. Aidatların 110 TL olması 75 kabul oyu aldı buna göre 01 mayıs 2014 tarihinden geçerli olmak üzere bir sonraki genel kurula kadar aidatların aylık net 110 TL olması kabul edildi. Site Dere Kenarının Hobi bahçesi olarak isteyen sakinlerimize tahsis edilmesi oy birliği ile karar verildi.

Yeni genel kurul Dalgıçkent ortaklarına ve site sakinlerine hayırlı olsun.

 

Bu haber 846 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER