Çengelköy artık Bölgesel Amatör ligde


Başkan İsmet Özay yönetim ve camiamızın özlemle bekledi hayalin ilk bölümü gerçekleşiyor.
Çengelköy artık Bölgesel Amatör ligde
Başkan İsmet Özay yönetim ve camiamızın özlemle bekledi hayalin ilk bölümü gerçekleşiyor.
Süper amatör liglerde mücadele eden takımlardan gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar klasman sıralaması için mücadelelerini 11 hafta sürdürdüler. Çengelköy spor 11 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet alarak toplam 22 puan topladı. Maçların bitimine bir hafta kala BAL ligine çıkmayı garantiledi.
Tahminen Bölgesel amatör lige ilk dört yada beş takım çıkacak bunlardan biride ikinciliği garantileyen Çengelköy oldu. Yıl boyu çok zorlu maçlara çıkan takımımız bu yıl klasman sıralamasına giren takımlarla da çok çekişmeli maçlarda mücadeleyi bırakmayarak puanları topladı ve başarıyı yakaladı.
Bu sonucu yakalayan başta kulüp başkanı İsmet Özay ve yönetim kurulu arkadaşlarını Aydın Başaran hocamızı yardımcılarını ve terlerini boşa akıtmayan futbolcularımızı Çengelköy Gazetesi olarak kutluyoruz.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.