Mustafa Kara'dan Üsküdar protokolüne veda

Mustafa Kara'dan Üsküdar protokolüne veda

Tarih 29 Mart 2014, 12:59 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 31 Mart tarihinde veda edeceği görevi için Üsküdar protokolüne bir veda yemeği verdi.

Mustafa Kara'dan Üsküdar protokolüne veda

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 31 Mart tarihinde veda edeceği görevi için Üsküdar protokolüne bir veda yemeği verdi.

Yemeğe Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Anadolu Yakası Cumhuriyet Başsavcısı Celal Avar, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Dereboylu, İlçe Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile birlikte aralarında İlçe Milli Eğitim Müdürü, Nüfus Müdürü, Mal Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Tapu Müdürü, Hastane Başhekimleri ve Üniversitelerin Rektör ve dekanları ile yerel gazete temsilcilerinin de yer aldığı çok sayıda davetli katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen yemekte bir konuşma yapan protokol davetlileri Mustafa Kara'nın görev yaptığı süre içerisinde ilçe genelinde özveriyle yaptığı çalışmalardan ve kişiliğinden övgü ile söz ettiler.

Yemek sırasında yapılan konuşmalardan sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise övgü dolu konuşmalardan büyük mutluluk duyduğunu ancak bu övgüleri hak ettiğine inanmadığını dile getirirken görev süresince sadece Üsküdarlılara fayda sağlayacağına inandığı çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Mustafa Kara konuşmasında şunları söyledi:

"Mutlaka yapamadığımız onlarca yüzlerce hizmet var. İnanın yaptığımız pek çok hata da vardır. Özel sektörden gelmem nedeniyle bütçesiyle, geniş perspektifte baktığımda düşündüklerimin ancak yüzde 50 veya 60'ını yapabildim. Mazbatayı aldığımda neler neler yapacağım diyordum. Çok mümkün değilmiş, çok da kolay değilmiş. Özellikle yapı konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık. Herşeyden önce gayri yasal yapıya izin vermeyeceksiniz. Yaptırdığınız zaman onu ömür boyu kaldıramıyorsunuz. Bir kulübeyi, bir gecekonduyu kaldıramıyorsunuz, bir yol geçiremiyorsunuz. Yaptığınız konuşmalarda hep bardağın dolu tarafından baktığınız için sizlere teşekkür ediyorum."

Konuşmalar sonrası Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, yemeğe katılan tüm ilçe protokolüne tek tek teşekkür plaketlerini takdim etti.

Bu haber 789 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER