TOPBAŞ VE TÜRKMEN YAVUZTÜRK’TE

TOPBAŞ VE TÜRKMEN YAVUZTÜRK’TE

Tarih 26 Mart 2014, 18:39 YazdırBu haberi yazdır

Yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi ilçe mitingleri düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 25 Mart’taki duraklarından biri Üsküdar Yavuztürk’tü

TOPBAŞ VE TÜRKMEN YAVUZTÜRK’TE

Yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi ilçe mitingleri düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 25 Mart’taki duraklarından biri Üsküdar Yavuztürk’tü. Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile birlikte miting alanındaki Üsküdarlılara seslenen Topbaş, yeni dönem için Üsküdar ve İstanbul’u bekleyen projelerinden bahsetti.

Vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Topbaş” Bugüne kadar İstanbul ve Üsküdar’da birbirinden güzel projelere imza attık. Projelerimize yine aynı kararlılık ve kaliteli hizmet anlayışımızla İstanbul ve Üsküdar’da devam edeceğiz. Burada bizleri dinleyen coşkulu kalabalığa baktıkça Üsküdar için 30 Mart tablosunu şimdiden görüyoruz. İnşallah İstanbul ve Üsküdar’dan rekor bir oy oranı alarak zaferimizi kutlayacağız. Yeni dönemde İstanbul için nice güzel ve faydalı projelerle hizmetlerimize devam edeceğiz.” Sözleriyle miting alanındakilere hitap etti.


Mitinge dair bir değerlendirmede bulunan Hilmi Türkmen ise “ Bugünkü coşku ve ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Başkanımız Kadir Topbaş’ın da dediği gibi bu tablo 30 Mart’ın ön gösterimi gibi karşımızda duruyor. Allah’ın izniyle yeni dönemde göreve geldiğimiz takdirde halkımızla, vatandaşlarımızla irtibat halinde olup Üsküdar’ımızda ‘Sosyal ve Şeffaf Belediyecilik’ anlayışımızı geliştireceğiz. Derneklerimiz, vakıflarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak kararlar alıp Üsküdar’ımız için en iyi en doğru olan kararı birlikte vereceğiz. Üsküdarlı vatandaşlarımızın memnuniyetini ve güvenini kazanacak çalışmalar yaptık yeni dönemde de güzel projelerimizi Üsküdar’da yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz, yağmur çamur demeden teşkilatımızla birlikte yollardayız. Görüyoruz ki milletimiz kararını vermiştir. Milletimiz 30 Mart'ta da çok güçlü bir şekilde "Durmak Yok Yola Devam" diyecektir. Büyük zaferimizi kutlamaya artık sayılı günler kaldı. İnşallah 30 Mart günü yeni bir güzellik dönemi için ilk adım atılmış olacak.” Şeklinde konuştu.

 

Bu haber 740 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER