Özkes “Halka rağmen iş yapmam”

Özkes “Halka rağmen iş yapmam”

Tarih 19 Mart 2014, 13:39 YazdırBu haberi yazdır

15.Mart Cumartesi günü Yavuztürk mahallesi Saray toplantı salonunda Üsküdar CHP yönetimi 2-B konulu bir toplantı yaptı.

Özkes “Halka rağmen iş yapmam”

15.Mart Cumartesi  günü Yavuztürk mahallesi Saray toplantı salonunda Üsküdar CHP yönetimi 2-B konulu bir toplantı yaptı.

Toplantıya Parti yöneticilerinden Akif Hamza Çebi,Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes Üsküdar  İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya  partililer bölgenin 2-b sorunu yaşayan kooperatif yöneticileri ve vatandaşlar katıldılar.

İhsan Özkes “Üsküdar da 250.000 kişinin yaşadığı alanda imar sorunu var. 14 Mahallede imar sorunu var Yavuztürk ve Bahçelievler mahallelerinde birde 2-B sorunu var. Önemli bir sözümüz var “Dünyada mekan ahrette iman”

30.Martta tekrar onlar gelirse kesinlikle size hiçbir hizmet yapmazlar. Bu böyle gitmez. 1999 da Üsküdar da DSP den adaydım aynı sorunları konuşuyorduk. Yıl 2014 aynı sorunları konuşuyoruz 15 yıldır değişen bir şey yok. Oylarınızı alıyorlar ama hiç bir şey yapmıyorlar. Buralar sizin buralara uzanan elleri kıracağız.

30.Matta İstanbul başkanı Sarıgül Üsküdar ın Başkanı İhsan Özkes olursa rahat uyuyun. 41 Proje kitabımız şimdi ilk olarak sizlere dağıtılıyor 13. Madde imar ve 2-B sorunlarının çözümüne dairdir. Bu konunun uzmanı Akif Hamza Çebi yi getirdim şimdi sizlere seslenecek.

Çebi “Kılıçdaroğlu’nun İhsan Özkes e bir talimatı var oda Üsküdar’ın Yavuztürk’ün imar sorunları çöz. Bunlar 1994 den beri belediyeleri yönetiyor 20 yıldır mülkiyet ve imar sorunlarını çözemediler.2-B meselesi Türkiye meselesidir Biz emlak vergi değerlerinden bedeller hesaplansın dedik. Bedelleri hem yükselttiler hem sonra düşürdüler. İki sene içinde Üç defa yasayı değiştirmek zorunda kaldılar. Tüm sorunlarınız çözmek bize nasip olacak.” Dedi.

Konuyla ilgili gelen soruları İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya aldıktan sonra cevaplar verildi.

 

Bu haber 765 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER