TÜRKMEN, DİYARBAKIR CÜNGÜŞLÜLERİN KONUĞU OLDU

TÜRKMEN, DİYARBAKIR CÜNGÜŞLÜLERİN KONUĞU OLDU

Tarih 14 Mart 2014, 12:30 YazdırBu haberi yazdır

30 Mart Yerel Seçimleri Kapsamında Dernek ziyaretlerine devam eden Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Derneği’nde Diyarbakırlılarla buluştu.

TÜRKMEN, DİYARBAKIR CÜNGÜŞLÜLERİN KONUĞU OLDU


30 Mart Yerel Seçimleri Kapsamında Dernek ziyaretlerine devam eden Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Derneği’nde Diyarbakırlılarla buluştu. “Sizleri ziyaret edip hem kendi projelerimizi anlatmak hem de sizlerin bir sıkıntısı derdi önerisi olup olmadığını öğrenmek istedik. Destekleriniz ve davetiniz için siz Diyarbakırlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. 



Yeni dönemde Üsküdar'da hemşerilerimizle el ele bir belediyecilik yaşayacağız. Üsküdar’ımızda Sosyal Belediyecilik’ anlayışıyla hareket ederek köy derneklerimizle, vakıflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, spor kulüplerimizle, esnafımızla, yaşlımızla, gencimizle istişare halinde olup sorunlarını taleplerini dinleyerek Üsküdar’ımızı yöneteceğiz. Bizler 10 yılda güzel işler yaptık. Belediye olarak girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı. “ sözleriyle konuşmasına başlayan Türkmen dernek çalışmaları hakkında bilgiler alarak, dernek temsilcilerinin yaptığı çalışmaları değerlendirdiklerine vurgu yaptı. “ Yeni dönemde derneklerimizle fikir birliği ve alışverişi içinde olup Üsküdar’ımız da ortak çalışmalar yapma gayemiz var. İnşallah bizlere bu yolculukta siz kıymetli Cüngüşlü hemşehrilerimiz de yalnız bırakmayacaktır. Destek ve dualarınızla yeni dönemde başkanımız Mustafa Kara’dan görev bayrağını devralıp hizmet sevdasıyla DURMAK YOK YOLA DEVAM diyeceğiz inşallah.” Diyerek konuşmasını bitiren Türkmen’e dernekte bulunan misafirlerden büyük alkış geldi.
Bu haber 698 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER