
Boğaziçi Yaşam Merkezi törenle açıldı


Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi geniş bir protokol katılımı ile “resmen” hizmete açıldı.
Boğaziçi Yaşam Merkezi törenle açıldı
Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi geniş bir protokol katılımı ile “resmen” hizmete açıldı.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen açılışın diğer konukları, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen’di.
Açılış öncesi Üsküdar’da bir ilçe turu atan Numan Kurtulmuş ve partililer, Üsküdar halkını selamlayıp bol bol sohbet ettiler. Daha sonra Cuma namazı için Kısıklı Çilehane Camii’ne giden Numan Kurtulmuş, Hilmi Türkmen ve partililer, namaz sonrası açılışın yapılacağı Boğaziçi Yaşam Merkezi’ne geçtiler.
Partililerin ve Üsküdarlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş küçük bir konuşma yaptı.
“Üsküdar’a yakışır muazzam bir yaşam merkezi burası. Dilerim ki bu gibi nice güzel mekânlar Üsküdarlıların ve İstanbulluların hizmetine sunulur. Belediye Başkan Adayımız Hilmi Bey’in projelerini inceleme fırsatı yakaladım. Hayata geçtiklerinde, halkın hizmetinize sunulduklarında Üsküdar’a bambaşka bir çehre kazandıracak olan bu projeler, herkese birer örnek teşkil edecek.” Diyen Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti. “ Türkiye yine bir seçim arifesinde ve yine istikrarı, düzeni, nizamı bozmak isteyenlerin oyunlarına tanık oluyoruz. İnanıyorum ki Türkiye’de kaos ve karışıklık olsun isteyenler, 30 Mart’ta milletimizden cevabını alacaktır.” Kendisini dinleyenlere teşekkür eden Kurtulmuş, Yaşam Merkezinin tüm Üsküdarlılara hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.
Numan Kurtulmuş’un ardından sözü devralan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de kısa bir konuşma yaptı.
“Bugün açılışımızda bizleri kırmayıp davetimize teşrif eden Genel Başkan yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’a ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’a teşekkür ederiz. Boğaziçi Yaşam Merkezi yapmakta olduğumuz projelerin bir emsali olarak karşınızdadır. Biz projelerimizi, vaatlerimizi her gün tekrar tekrar sizlere aktarıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnanıyoruz ki 30 Mart’ta destek ve dualarınızla sandıktan Ak bir zaferle çıkacağız ve projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz.”
Türkmen’in konuşmasının ardından hayır duaları, alkış ve tezahüratlar eşliğinde kurdele kesim merasimi gerçekleşerek, Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete açıldı.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.