Erol Belen “ İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz

Erol Belen “ İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz"

Tarih 02 Mart 2014, 17:24 YazdırBu haberi yazdır

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, Üsküdar'da seçimlerin iddialı partisi Saadet Partisinde çalışmalar artarak devam ediyor.

Erol Belen “ İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz"

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, Üsküdar'da seçimlerin iddialı partisi Saadet Partisinde çalışmalar artarak devam ediyor. Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen , Saadet Partisi Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Bayat ve arkadaşları çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Belen ve Bayat ikilisine Üsküdar’lıların ilgisi büyük olurken, Yavuztürk Mahallesindeki halkın teveccühü ise adeta bir sevgi seline dönüştü.

Bayat: Efsane belediyecilik yeniden başlayacak

Çalışmalar esnasında açıklamalarda bulunan Yılmaz Bayat 1994-2004 yılları arasında Üsküdar Belediyesinin efsane, öncü ve kaliteli hizmetlere imza attığını ifade etti. Üsküdar'ı tepeden inmeci bir anlayışla değil halk ile birlikte yönettiklerini de ifade eden Bayat, "Üsküdar'ı halk günleri ve halk meclisleri vasıtasıyla sizlerle birlikte yönettik. On yılda yüz bin Üsküdarlı bizimle yüz yüze görüşme imkânı buldu. Bizler adil, şeffaf, sorumluluk sahibi, hesap verebilen bir yönetim anlayışı ile ayrımcılık ve partizanlık yapmadan sizlere hizmet ettik. Üsküdar, tarihi yapısına uygun olarak, spor, eğitim, kültür ve sanatta öncü, sağlıkta önemli bir merkez oldu. Halka hizmet, halkla birlikte ve halk için yapıldı" şeklinde konuştu.

Belen: Herkes adil bir yönetime kavuşacak

Seçim çalışmaları sırasında halka seslenen Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen hizmette partizanlık yapmayacaklarını belirterek, "Bizler Üsküdar belediyesini halkımızla birlikte yönetmek üzere devraldığımız gün işi ehline vereceğiz. Bize emanet edilen paraya ve belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hizmette partizanlık yapmayacağız. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz" dedi.

Belediyecilik anlayışlarının temellerini de açıklayan Belen, "Bizim belediyeciğilimizin temelinde, adalet, şeffaflık, hesap verme, hakkı üstün tutma, doğruluk, halka adil ve dürüst davranma vardır" diye konuştu.

 

Bu haber 572 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER