ÜSKÜDAR SİZLERLE GÜZELLEŞECEK

ÜSKÜDAR SİZLERLE GÜZELLEŞECEK

Tarih 27 Şubat 2014, 13:42 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti Kadın Kolların düzenlediği “ Hizmet Yerinde Görülür” etkinliklerinde 25 Şubat Salı günü
Yavuztürk, Burhaniye, Kısıklı ve Ferah Mahallelerindeki hanımlarla buluşarak Ak Parti’nin Üsküdar’a yapmış olduğu hizmetleri yerinde gezdi.


ÜSKÜDAR SİZLERLE GÜZELLEŞECEK

AK Parti Kadın Kolların düzenlediği  “ Hizmet Yerinde Görülür” etkinliklerinde 25 Şubat Salı günü
Yavuztürk, Burhaniye, Kısıklı ve Ferah Mahallelerindeki hanımlarla buluşarak  Ak Parti’nin Üsküdar’a yapmış olduğu hizmetleri yerinde gezdi.

Yapılan geziden sonra Boğaziçi Yaşam Merkezine geçen hanımlar burada Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi.  Türkmen’e ve Kadın Kolları yetkililerine yapılan hizmetler için teşekkürlerini ileten hanımlar daha sonra Türkmen’in Üsküdar projelerine kulak verdi.

Hanımlarla yapılan keyifli sohbetin ardından kürsüye çıkan Hilmi Türkmen; “Siz kıymetli hanımlarımız yeni dönemde Üsküdar’ın güzelleşmesinde çok önemli bir rol üstleneceksiniz.  Nasıl ki evinize sahip çıkıp, onu bir cennet bahçesine dönüştürmeye çalışıyorsanız, Üsküdar için biz de aynı özveriyle çalışacağız. Bu süreçte sizlerin destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. Bir işe başlarken bir hamle yaparken en ufak bir işle meşgul olurken nasıl kendi hayatlarımızda eşlerimize danışıp siz hanımların fikirlerine önem veriyorsak, bu güzel Üsküdar’ın idaresinde de sizlerin kıymetli fikirleri bize yol gösterecek. Bizlerden hayır duanızı, desteğinizi ve inancınızı esirgemeyin. “  diyerek Üsküdarlı hanımlara verdikleri değeri ve kendilerinden umutlu olduklarını vurguladı.

Üsküdarlı hanımların desteği ve duasıyla 30 Mart seçimlerinde başarı kazanacaklarına inandığını belirten Türkmen “Geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakmak istediğimiz güzel Üsküdar’a bizlerle birlikte sahip çıkmanız en büyük temennimizdir.”  diyerek konuşmasını noktaladı.  Türkmen’i dikkatle dinleyen hanımlar konuşma sonunda Türkmen’i alkışladı. Konuşma sonrası hanımların sorularını yanıtlayan Türkmen, hanımlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber 605 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER