Haydi çocuklar futbol okuluna

Haydi çocuklar futbol okuluna

Tarih 19 Şubat 2014, 16:47 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor futbol okulu hem gençlere spor olanağı sağlıyor hem de kulübün alt yapısına oyuncu kazandırıyor.

Haydi çocuklar futbol okuluna

Çengelköy spor futbol okulu hem gençlere spor olanağı sağlıyor hem de kulübün alt yapısına oyuncu kazandırıyor. Son iki yıl neredeyse tüm maddi gücünü kulübe veren İsmet Özay a teşekkür ederiz. Sadece a takım değil mesele futbol okulunun geliştirilmesi alt yapıya gereken önemin verilmesi idi buda yeni okul ve lokal in yapılması ile gerçekleşiyor.

Spor akademisi mezunu tecrübeli Aziz hoca nezaretinde 10 yaş ve üzeri çocukların cıvıl cıvıl çalışmasına tesislere giderek tanık olduk. Zaten yıllardır çocukların eğitiminin yapıldığı Çengelköy spor tesislerinde Başkan İsmet Özay ve Adil Poyraz ın öncülüğünde yeni bina tamamlandı. Başta başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarına camia adına teşekkürü bir borç biliriz.

Yeni yapılan binamızda futbol okulunun kullanımında olacak bir idare odası ve çocuklarını çalışmaya spor yapmaya getiren velilerin dinlenmesine olanak verecek bir dinlenme istasyonu olacak.

Çengelköy ve çevresi olarak değerlendirdiğimiz Kuleli ,Küçüksu,Güzeltepe,Mehmet Akif Ersoy,Bahçelievler ,Kandilli de çocuklarının sağlıklı bir şekilde spor yapmasını düşünen anne babaların bölgenin en güvenilir kurumu olan Çengelköy spor tesislerini ve okulunu tercih edeceklerini düşünüyoruz.

Yenilenen ve gelişen tesislerimiz çocuklarımıza sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun.

Bu haber 773 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER