ÇENGELKÖY MASTERLAR YÜKSELİŞİNE TEKRAR BAŞLADI

ÇENGELKÖY MASTERLAR YÜKSELİŞİNE TEKRAR BAŞLADI

Tarih 18 Ocak 2022, 17:32 YazdırBu haberi yazdır

Yaşadığı sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle lige iyi bir giriş yapmasına rağmen, ilk yarının son maçlarında istediği sonuçları alamayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız devre arasını iyi değerlendirdi.

ÇENGELKÖY MASTERLAR YÜKSELİŞİNE TEKRAR BAŞLADI...


İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde semtimizi temsil eden, semtimizin artık simge markalarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı, sezonun ikinci yarısına fırtına gibi bir giriş yaptı. 

Yaşadığı sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle lige iyi bir giriş yapmasına rağmen, ilk yarının son maçlarında istediği sonuçları alamayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız devre arasını iyi değerlendirdi. Devre arası antrenmanların yanı sıra iki hazırlık maçı yaparak lige tekrar iyi giriş yapmak için elinden geleni yapan takımımız ilk hazırlık maçında Kirazlıtepe Masterlar takımı ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçta takımımızın gollerini Cengiz Çakır kaydetti. İkinci hazırlık maçında takım oyuncularımızdan Serdar Yılmaz’ın da formasını giydiği Modakent Sitesi futbol takımı ile karşılaşan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız maçtan 5-4 galip ayrıldı. Maçta takımımızın gollerini Nedim ? Murat ? Melih ? Semih kaydetti. Modakent Sitesi futbol takımının gollerini Cafer ? Ferhat ? Bahattin ve Serdar kaydetti. 


Hazırlık maçlarından sonra ikinci yarının ilk maçını kendi evimizde Şilespor Masterlar takımı ile oynayan takımımız üstün oyunu ile Nedim ? Reha ? Semih ? Hakan Demirci ve takımın adeta nöbetçi golcüsü olan Melih’in golleriyle 5-0 kazandı. İkinci hafta maçında grubun güçlü takımlarından Beykoz Masterlar takımı ile karşılaşan ekibimiz yine olağanüstü üstün bir performans sergiledi. Maçın ilk yarısını  Nedim’in iki golü ile 2-0 önde kapayan takımımız yaşadığı sakatlıklar sonrası özellikle kalecimiz Fatih’in penaltı kurtarmasının ardından Serdar , Murat ve yine nöbetçi golcü Melih’in golleriyle 5-0 kazanmasını bildi. 

Maçlarla ve ligin gidişatı ile ilgili görüşlerini aldığımız takımın en önemli futbolcularından Cengiz Çakır, “ İlk yarıya da iyi başlamıştık, ama şanssızlıklar neticesinde puan cetvelinde haketmediğimiz yerde idik. İkinci yarı iki maçta gol yemeden aldığımız galibiyetler bizi hedefimize götürecek” şeklinde konuştu.  


Takımımızın en tecrübeli oyuncularından Ziya Karaman “ bundan sonra kaybetmek yok, Barış hocamız önderliğinde zirve yürüyüşümüz başlamıştır” dedi. 

Takımın önemli oyuncularından Engin Çetinkaya da “ sakatlıktan dolayı oynayamıyorum ama takımımın her maçta yanındayım. Barış Hocam şile görüştük, sakatlığım geçene kadar riske etmek istemiyorum ama arkadaşlarım elinden geleni fazlasıyla yapıyor” değerlendirmesinde bulundu. 

Takımın ve ligin tecrübeli oyuncularından Nedim Saydam yaptığı değerlendirmede “ Bu takımın puan cetvelinde olması gereken yer her zaman zirve. Futbolda maalesef her takımın her futbolcunun başına şanssızlıklar gelebiliyor. İlk yarı yaşadığımız bu şanssızlıklardan ders çıkardık ve iyi hazırlanarak ikinci yarı maçlarına başladık ve sonuç ortada. Artık hep kazanmak üzerine oyunumuzla ligin tekrar zirvesine yürüyüşümüz başladı ve devam edecek” diyerek yorumlarını belirtti. 


Takımın yine en tecrübeli futbolcularından Müjdat Erendağ, “ Çengelköy Masterlar takımı olarak ilk yarı yaşadığımız şanssızlıklar hepimizi etkiledi. Devre arasını iyi değerlendirerek Barış Hocam önderliğinde tüm takım olarak kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimizi iki maçta yemeden 10 gol atarak gösterdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diyerek duygularını paylaştı. 


Takımın Teknik sorumlusu Barış Kolgu da “ Burası bizim için herşeyden önce Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bir lig. Bizim Çengelköy Masterlar takımı olarak bu ligde başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Çok fazla şanssızlık üstüste yaşadık. Şu an kaptanımız Zafer dahil takımımızın 6-7 futbolcusu maalesef maçlara çıkamıyor. Eksik arkadaşlarımıza rağmen yerlerine oynayan herkes elinden geleni yapıyor ve iki maçı gol yemeden 10 gol atarak kazanmamız çok iyi oldu. Tek hedefimiz zirve ve biz liderliği geri almaya geliyoruz. Vakti olan herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek düşüncelerini paylaştı. 

Bu haber 365 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER