KULELİ PARKININ BANKLARI NEREDE ?

KULELİ PARKININ BANKLARI NEREDE ?

Tarih 08 Aralık 2021, 12:30 YazdırBu haberi yazdır

Fil damı depolarının önündeki park ve Kuleli askeri lisesinin köşesindeki parklar bakımsızlıktan döküldüğü gibi birde oturacak yeri olmayan parklar olarak dikkatimizi çekti.

KULELİ PARKININ BANKLARI NEREDE ?

Salgının yayıldığı günlerde parklarda bile oturmak yasaklanmıştı Nisan mayıs aylarında sokağa çıkma kısıtlaması vardı pek çok hafta sonu sokağa parklara bile çıkamamıştık.


İşte o sıralar Kuleli parklarındaki banklar kaldırılmış idi ama gel zaman git zaman o banklar yerine dönemedi bir türlü. Fil damı depolarının önündeki park ve Kuleli askeri lisesinin köşesindeki parklar bakımsızlıktan döküldüğü gibi birde oturacak yeri olmayan parklar olarak dikkatimizi çekti.


Bizim dikkatimizi çeken bu durum nedense yetkililerin dikkatini bir türlü çekemedi. Çengelköy’ ve çevresinde yaşayanların keyifli yürüyüşler yapıp manzaranın keyfini çıkardığı bu alanlarda Çengelköy e günübirlik ziyaret yapanlar da çevreyi keşfetmek için bu parklara geliyorlar ancak oturacak yer bulamıyorlar. Ve bu duruma çok şaşırıyorlar...


Acilen İ.B.B. Park bahçeler müdürlüğü parklarımıza el atsın ve bu parkları bölgemize Çengelköy’e yakışır hale getirsin. Beyaz masaya defalarca yazdığım ve olumlu cevaplar aldığım halde bir gelişme göremedim ve bu yazıyı kaleme almak zorunda kaldım.


Kuleli Lisesinin önündeki parkta deniz yapılan duvarı için için oyuyor oraya kalıcı bir imalat yapılmalı ve yıllardır orada gelişen incir ağacı yakında devrilecek buna da acil bir çözüm gerekiyor. Şu şehri güzelleştirecek estetik dokunuşlar yapacak yetkilileri göreve çağıyorum.


Hadi yenileme yapmıyorsunuz bari banklarımızı geri verin. 

çengelköy Kuleli küçüksu 

Bu haber 446 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER