ÇENGELKÖY MASTERLARDAN GÜRKAN HELVACIOĞLU LİGİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

ÇENGELKÖY MASTERLARDAN GÜRKAN HELVACIOĞLU LİGİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Tarih 18 Ekim 2021, 21:09 YazdırBu haberi yazdır

İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi 16 Ekim 2021 Günü başladı.

ÇENGELKÖY MASTERLARDAN GÜRKAN HELVACIOĞLU LİGİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ 



İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettiğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi 16 Ekim 2021 Günü başladı. Grupta semtimizin simge takımlarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR’ın yanı sıra Şilespor Masterlar, İstanbul Rize Masterlar, Sasider Masterlar, Sarıgazi Masterlar, Bosphorus Masterlar, Kirazlıtepe Masterlar ve Beykoz Masterlar mücadele ediyor.  



Maç öncesinde elim kazada araçta bulunan takımın en önemli oyuncularından Muhterem İzgi’yi evinde ziyaret eden takım arkadaşları, mutlaka kazanarak başlayacaklarını belirterek galibiyeti de kendisine armağan edeceklerini ilettiler. Sonrasında İlk maçına Şile deplasmanında çıkan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçı Erdem Beşler, Özay Özütok ve Murat Kesim’in golleriyle 3-0 kazanarak lige süper bir başlangıç yaptı.  

Maçın ardından takımın Yönetim Sorumlularından Ergün Yalçın bütün takıma maç ve galibiyet yemeği verdi.  Yönetici Ergün Yalçın yaptığı açıklamada; “İlk maçı kazanarak lige girmek önemli idi. Tüm arkadaşlarım ve hocamız elinden geleni yaptı ve tüm lig boyunca bunu devam ettireceklerine inancımız tam. Herkesin emeğine, ayağına sağlık” dedi. 


Takım oyuncularından Semih Gökmen de görüşlerini “ Güzel maç oldu, kazanarak başladığınızda her yönden pozitif oluyorsunuz. Tüm takıma ve emeği olanlara teşekkür ediyorum” diyerek belirtti. 

Takımın diğer oyuncularından Salih Koyun da “Hazırlık maçlarında eksikleri gördük, planlamalarımızı buna göre düzenleyerek başladık ve güzel galibiyet oldu, Çengelköy’ümüz için hayırlı olsun, daha iyi maçlar çıkaracağız” dedi. 


Son olarak görüşlerini aldığımız, maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayan Deniz Sayın da , “ Ailem Şile’de yaşıyor, ilk maçın burada olması benim için tatlı bir sürpriz oldu. Arkadaşlarım çok iyi mücadele ederek güzel galibiyet aldı. Herkesin emeğine sağlık” diyerek görüşlerini belirtti. 



14 Hafta Sürecek ligin ikinci maçında takımımız Beykoz Masterlar ile kendi evinde karşılacak. Bu maç ve lig ile ilgili görüşlerini aldığımız teknik sorumlu Barış Kolgu yaptığı değerlendirmede; “ Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple yola çıktık. En önemli konumuz oynayan veya oynamayan arkadaşlarımızın takım bütünlüğü içinde sonuna kadar devam etmesi. Gürkan Helvacıoğlu kardeşimizin adının verildiği bu ligde centilmenlik içinde sonuna kadar Çengelköy semtimize yakışır bir mücadele vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Vakti olan herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Bu haber 359 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER