ÇENGELKÖY MASTERLER LİGE HAZIRLANIYOR...

ÇENGELKÖY MASTERLER LİGE HAZIRLANIYOR...

Tarih 21 Eylül 2021, 11:07 YazdırBu haberi yazdır

ÇENGELKÖY MASTERLAR sezon hazırlıklarına Beylerbeyi Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde ara vermeden devam ediyor.

ÇENGELKÖY MASTERLER LİGE HAZIRLANIYOR...

 

İki yıllık aradan sonra tekrar lige katılma kararı alan semtimizin sembol takımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ÇENGELKÖY MASTERLAR sezon hazırlıklarına Beylerbeyi Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde  ara vermeden devam ediyor. 

 

Hazırlık çalışmalarının devamında artık hazırlık maçlarına da başlayan takımımız, ilk maçını Sivas Masterlar takımı ile yaptı.

 

Son derece dostluk ve centilmenlik havasında geçen maçın başından sonuna üstün bir futbol oynayan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı maçı Melih Sönmez, Cengiz Çakır, Nedim Saydam, Serhat Özçelik ve Semih Gökmen’in iki golüyle 6 -2 kazandı. Maç boyunca oyun anlamında üstünlüğü Teknik Sorumlu Barış Kolgu’yu memnun etti. Bu maçın ardından Üsküdar Masterlar takımı ile yeni bir hazırlık maçına çıkan takımımız ilk yarısını Nedim Saydam’ın iki ve Engin Çetinkaya’nın golleriyle 3-1 önde kapadığı maçta yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle ikinci yarıda elinden gelen mücadeleyi vermesine rağmen maçın 3-3 beraberlikle bitmesine engel olamadı. Maçların genelinde rakiplerinden daha üstün futbol oynanması teknik heyeti lig için umutlandırdı. Özellikle Üsküdar Masterlar maçında sonradan oyuna giren, sakatlığı geçen Gökmen Serdar’ın çok uzun bir aradan sonra takımla birlikte maça çıkabilmesi bütün takım tarafından sevinçle karşılandı.

 

Maçlardan sonra kısa bir değerlendirme yapan takımın önemli oyuncularından Muharrem Bilir, “Hazırlıklarımız ara vermeden devam ediyor, hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüyor ve bir sonraki maça bu eksiklerimizi tamamlayacak şekilde çıkmaya gayret ediyoruz. İnşallah lige kadar tam hazır olacak ve sakatlanan arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla tam şekilde çıkacağız. Lige katılmamız bizim için manevi olarak çok önemli, bu maneviyata saygı göstererek çıkacağız ama sahada herkes elinden geleni fazlasıyla yapacak” şeklinde konuştu. Ayrıca yine takımın uzun zamandır önemli oyuncularından biri olan ve Çengelköyspor altyapısından yetişen Tolga Kalaycı’da yaptığı değerlendirmede, “Hazırlık maçlarında önemli olan eksiklerimizi görmek. Bu doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Lig maçlarının havası başka olacak ama ÇENGELKÖY semtine yakışır mücadelemiz ile sahada olacağız. Vakti olan herkesi bu keyifli maçları izlemeye davet ediyoruz” dedi.

 

Son olarak görüşlerini aldığımız oyuncularımızdan Evren Ekşioğlu, “ Güzel bir takım olduk, hazırlık maçlarında rakibe ve kendi arkadaşına saygılı bir şekilde elimizden geldiğince mücadelemizi veriyoruz. Ligde de başarılı olacağız” diyerek sözlerini noktaladı. 

Çengelköy Gazetesi olarak masterlere başarılar diliyoruz, sağlıklı bir sezon diliyoruz.

Bu haber 368 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER